Jul 30, 2010

semalam baru je tengok Salt lepas tu hari ni gosip pasal "Dia" dgn gambar X

evelyn saltfuhh gua cakap sama lu...citer ni memang superb dol....
MySpaceakhirnya ada gak bahan untuk aku update entry untuk petang jumaat yang bahagia ini...semalam aku, dd n zuzu g tengok cerita yang baru release Evelyn Salt sapa lagi yang tak kenal dengan dia diva sibibir mungil ni uolss Angelina Jolie....fuh citer ni seyes tak menghampakan kalau korang pergi tengok uolss...aku gerenti yang korang akan mendapat kepuasan sejati hahaha....

angelina jolie nakedmakan buah pun seksi ni kan pula gambar X ko tu...

lepas tu nak dijadikan cerita boleh pula gambar bogel Angie bersama pasangannya ni Brat Pit tersebar uolss...huh baru semalam aku admire ko lepas tu arinie ko wat hal...tak suka dengan ko lepas ni ko jgn datang merayu kat aku hahah....boleh????

angelina naked picture"huh betul ke gambar i dengan brat dah tersebar luas....OMG maaflah time tu i tak sedar sebab i ada amik dadah...dah saya khayal dalam 14jam...so time tu saya tak tahu apa yang terjadi...saya tidaklah sempurna mana dan setiap orang mesti ada pengalaman buruk dan dan ianya cuma berbeza-beza diantara kita semua..." jelas jolie uolss...SUMBER


P/s : sekian update dari Qiefly si Jolie
QieflysiDolce

6 comments :

Aini Amir said...

i agak kecewa dgn filem ni. sbb i budget byk action sbb dh nama pun spy kan? awal2 je dh start berlawan bagai. at the middle, adehhhh tertido kejap. tp tersedar balik sbb she hooottttt ko!. damn patut r brad xlepaskan dia. mengidam aku nak badan gituuuu...

QieFLy si Dolce said...

@Aini Amirheheh mcm mana awk blh tertidu nie... :p

LiFe KaMi said...

bibir nenek saedah kat kpg kami lg seksi..hehe

QieFLy si Dolce said...

@LiFe KaMihahahah yeke....apa tunggu lagi uolsss snap pic then wat entry....

darkbatman said...

haha.. giler kentang cmne.. ak nk tgk..ahahaha

fnd yg baik hati said...

Angelina ni kan tomb rider..mestilah power dia berlawan iye dak.walaupun aksi tak byk..tapi aku puaaas