Jul 1, 2010

Umie kalau boleh mahukan anak perempuan!!!

umie aidacantikkan dia...

MySpacejom minum petang sambil bergosip yer....Wah!!! cover majalah Intrend kali ni tak lain tak bukan artis drama melayu terbaik iaitu UMIE AIDA hehe pandai2 jer aku ni kan. Memang cantik sekali akak Umie kita nie yer beliau tetap mantain anggun dan kata umie walaupun usia sudah makin meninggkat namun dia tetap ingin menimangkan cahaya mata. Tambahnya lagi dia sangat suka kan baby perempuan kerana baby perempuan comel hehehe oleh sebab itu la dia suka "meminjam" anak perempuan akak Erma Fatimah hinggakan akak Erma kena call baru Umie akan menghantar anak beliau balik. FUH!!! sampai macam tu sekali Umie sayangkan kanak-kanak. korang baca petikan dibawah ini yer :

umie anak angkat"Saya rasa seorang anak cukup kot!! sebab saya ingin tumpuhkan sepenuh perhatian kepadanya. Saya takut kalau ada ramai anak, saya yang tidak mampu mengalas tanggungjawab. Kalau boleh saya nak anak perempuan, comel !!" SUMBER INTREND

umie nikah datuka paduka abu hassansewaktu persandingan Umie bersama Datuk paduka Abu Hassan

P/s : sebagai peminat Umie Aida saya sentiasa menyokong beliau hehehe....

QieflysiDolce

5 comments :

Sharinginfoz said...

semoga dapat apa yang diimpikan

Sazzy Falak Juara Tiger Show??

cikgu isza said...

yang dua org budak laki tu anak angkat dia ke?
kalau yer.. dah besar pun.. dulu berhingus lagi..
nak anak perempuan juga.. :)

IERA HAJERAH AZMAN said...

oh, dah besar da anak2 angkat die ek!

NaNaJoe said...

hurm...
bertuah la badan si suami..
isteri mithali~ :)

darkbatman said...

dh beso anak2 dia.. sng la pasne xperlu nk pk nk anak laki..ahaha