aku yakin dengan bakat ko ada kak....

MySpaceyer akak aku memang yakin dengan bakat yang ko ada...amaran yer sila jangan gelakkan akak ini...kerana aku yakin dengan bakat yang dia ada mampu mengihurkan peminat diluar sana...aku rasa akak ni dari negara seberang pinoy girl...MY HEART WILL GO ON by CELINE DION itu tajuk lagu yang akak ini akan dendangkan...jadi marilah kita bersama2 menghayati persembahan akak ini....

LADIES n GENTLEMEN i give to u JES - MY HEART WILL GO ON



P/S : hah mcm mana uolsss....komen skit ???
QieflysiDolce

7 comments :

Hamzah Ian said...

alahai..sedeh lak aku tngk..

QieFLy si Dolce said...

@Hamzah Ian hahaha ko mmg kan hamzah aku suh jgn gelak ko bersedih plk :P

Aidi-Safuan said...

aku gembira. xnak sedih cam hamzah tuh! :P

PinQib said...

HAAA.. :) X TAU LA. NO KOMEN TP TERKOMEN.. HEHE

QieFLy si Dolce said...

@Aidi-Safuan hahaha takpe2 hamzah tu memang mcm tu...masuk air skit.. >.<

QieFLy si Dolce said...

@PinQib klu no komen diam2 jer :P

AZIZUL HASIMIE OSMAN said...

mgerikan..kikikiki