Al-fatihah saya sedekahkan buat ZAZA

Al-fatihah buat arwah Siti Nor Izzah atau lebih dikenali sebagai ZAZA


adalah lebih elok jika saya dan anda semua menyedekahkan Al-Fatihah buat kawan kita sorang ni ZAZA... patutlah sejak 2 3 arinie aku rasa macam ada kurang sebab pada kebiasaanya arwah memang suka berkunjung ke blog aku dan meninggalkan pesanan2 yang ceria...lepas tu aku ada terbaca entry dia yang mengatakan dia nak quit dari berlogging dan lappy dia nak bagi kat adik dia yg still study lagi tu...ohh tidak...aku tak sanggup nak citer dah korang...korang klik ni untuk baca entri selanjutnya...

“Mangsa yang menghidap tulang reput sejak kecil dan berjalan menggunakan tongkat disahkan meninggal dunia di tempat kejadian selepas mengalami kecederaan parah di kepala,” katanya.

klik sini untuk berita selanjutnya...arwah tak pernah pun memberitahu atau berkongsi kesakitan yang dia tanggung selama ni...kamu memang kuat ZAZA....maaflah aku dah tak berdaya untuk menaip lagi....sekian....


P/S : semoga kamu ditempatkan dalam golongan2 orang yang beriman...Al-fatihah
QieflysiDolce

17 comments :

LiFe KaMi said...

Al fatihah buat arwah semoga roh nya ditempatkan diantara golongan yg beriman.amin.

era_zierah said...

alfatihah tok arwah...
ade gak baca kisha die kat metro...:(

QieFLy si Dolce said...

@LiFe KaMi yer Amin....

QieFLy si Dolce said...

@era_zierah tapi aku tak sangka mangsa dalam kemalangan itu adalah arwah.. :(

Afiq said...

al fatihah.... semoga rohnya ditempatkan bersama orang2 yg beriman..

QieFLy si Dolce said...

@Afiq Amin...

Mz Nik Zakiah said...

al fatihah....sedey..

Farihah Ahmad said...

al-fatihah.
sedihnyaa........ tatau nk ckp pe... hmmm....

✿nenek moden✿ said...

wlpn aku tak kenal dia..tp..al fatihah..
mula teringat kehidupan aku....

touya said...

memang sedih .... dia lak seorang blogger yang peramah .

Memang terkejut jugalah bila dapat tahu berita nie . Tak tahu langsung yang dia sakit .

NiZaM Limited said...

Al-Fatihah..
Semoga roh arwah ditempatkan dlm golongan orang2 yg beriman. Amin..takziah kpd keluarga arwah.

QieFLy si Dolce said...

@Mz Nik Zakiah awak jgn sedih....kita doakan yg terbaik buat beliau...

QieFLy si Dolce said...

@Farihah Ahmad saya lagi terkesima wak...terkejut juga lepas dapat tahu berita ni...

QieFLy si Dolce said...

@✿nenek moden✿setiap yang datang pasti akan pergi... :((

QieFLy si Dolce said...

@touya yer dia mmg seorang blogger yang peramah dah beliau juga seorang yang kuat...tak tahu pun arwah menghidapi barah...Allah terlalu sayang akan arwah...moga arwah tenang dan ditempatkan dlam golongan2 orang yg beriman...

QieFLy si Dolce said...

@NiZaM Limited AMIN...yer salam takziah buat keluarga...

shiyda said...

al fatihah . .