Aug 9, 2010

Artis hollywood di edit hingga luka parah

MySpacemorning uolsss...wahh lama sungguh aku tak on9 kan maklumlah weekend aku begitu busy uolss tapi apa pown sempat gak aku BW...ok lah kali nie aku just nak update pasal gambar lagi yer...tapi kali ni gambar sedikit berbeza macam ari tu...korang ingt lagi kan pic yang diedit oleh imaginasi terlampau tu, ingt tak??? klu tak ingt klik SINI...ok2 aku nak pendekkan citer korang layan dulu gambar artis2 hollywood nie kesian oooo dorang diedit hingga luka parah bagaiMySpacetapi memang sesuai lah dorang kan yang kaki mabuk ni...korang layan jela yer...jgn malu wat mcm rumah korang sendiri....

Bila gambar bercerita













P/S : psssttt...Syrek tu dikira artis Hollywood erk ? :p
QieflysiDolce

10 comments :

alinac lover said...

hahahha..nk je tmbh darah kt muka dorg :p

QieFLy si Dolce said...

@alinac lover tambah je uolsss....

elmo blurb said...

madonna ke yg muke gile horror tuh ?
ke kylie minogue ?
HAHA sesukahati tukar name org .
nombor 2 dari bawah .
tuh paling horror kot siap senyum . HAHA

LiFe KaMi said...

hehe tak bole blah tgk muka diaorg..

QieFLy si Dolce said...

@elmo blurb yesss its madonna :P

||| PöJìé PööH ||| said...

Da takde keje la tuh..

Love,
PojiePooh Abdullah

QieFLy si Dolce said...

@||| PöJìé PööH ||| taw takpe...aku still pending pasal 2 entry tu :p

Aidi-Safuan said...

ala, mane nuffnang sharing sesion?

QieFLy si Dolce said...

@Aidi-Safuan heheheh sabar la malas nak upload lagi takde masa la aidi...

PinQib said...

SY SUKA PIC HILLARY DUFF. DA BOMM


Latest entry. Mai la singgah. 
Apa menu sahur anda?