Aug 20, 2010

Berbuka di Haven @ Look Out Point

Haven @ Look Out PointHaven yang penuh kehijauan hehehe...
MySpaceyeahhhh akhirnya dapat gak aku on9...semalaman aku tak dapat nak update entry dan BW...sure dah bnyk hutang nak kena bayar sat g hehehe...takpe2 sebelum aku langsaikan hutang aku tue aku nak update berbuka aku kat Look out point hulu langat...dekat hulu langat tu ada 3 tempat iaitu Haven, Panorama dan Look out Point sendiri...klu korang nak yang romantik2 tu g la kat panorama yer...hehehe aku more prefer kat Haven restaurant sebb color dia yang hijau menarik minat aku nak bertandang ke situ....

Haven @ Look Out Pointsebagai tuan yang tanah gilakan Glam...muka aku kena lah kena tempek kat blog ni...maaflah camera phone aku tak cantik jadi gambar pown tak cantik :P

Haven @ Look Out Pointi just berbuka Grilled Chicken Chop harga RM25

Haven @ Look Out Pointdan for my drink pula...i prefer ice blended Chocolate Oreo Rm7 dan tak lupa juga arak halal hahah...Barbican raspberry falvour Rm5 ...

pemandangan dikala malam hari....memang sesuai klu nak celebrate ur happy moment time kat sini...hah yang penting at that time ada couple tu wat suprise birthday kat GF dia huhuh sweet sngt...

P/s : Nak klik sini klu nak tngok MAPS....
QieflysiDolce

4 comments :

Hamzah Ian said...

har har har... nape tak ajak aku.. har har

QieFLy si Dolce said...

@Hamzah Ian hahaha....lupa plk kat ko sory2...

Farihah Ahmad said...

hoih. taleh blah ni pegi x ajak akuh! *majok la, tunggu lagi.

QieFLy si Dolce said...

@Farihah Ahmad wuwueeee....abih r ada orang majuk :P