Hadiah Teristimewa di bulan ramadhan

gorillamama nak bercerita ni sayang....
hurmmm....apa aku nak update ek untuk malam ni....MySpaceoo yer aku just nak share dengan korang dimana hari tu ada orang yang baik hati tu kan bagi something kat aku :p...walaupun hadiah tu takde la besar dari segi nilai dan dah bentuknya yang penting dia ikhlas...kan2 betul tak??? aku nak ucapkan ribuan terima kasih di atas hadiah yang cukup bermakna dan harapan aku agar hubungan kita sebagai sahabat kekal segar selamanya...hehehe sebagai tanda penghargaan aku akan benamkan gambar ini kat side bar aku...dan seperkara lagi aku pasti yang dia akan datang menjenguk blog aku nie... :p

gift pink rose
tanda persahabatan...

P/S : orang memberi kita merasa...hahaha
QieflysiDolce

4 comments :

SANDRA AZWAN said...

seronoknye dapat hadiah....comey box tu..hehe

QieFLy si Dolce said...

@SANDRA AZWAN aha memang sronok sngt :p ader gak orang sayang kat aku rupanya hahaha

Cath J said...

eh eh... lama tak jenguk blog purple ni.... tambah2 cute adik sorang ni yer... love the blowing leaves pic.. ^_^

QieFLy si Dolce said...

@Cath J hiks...aha la saya pown dah lama tak jenguk blog kamu...takpe2 sat g kita datang...