Jangan ketawa - Pil Puasa

lizard refused to been eaten by birduit mana boleh ko nak makan aku...ko pose sengallll....

korang semua dah penah tengok tak rancangan jangan ketawa nie...klu tak silap aku tahun lepas erk?? aku sendiri pown tak sure...tipu r klu korang cakap tak penah tengok kat astro warna...lepas aku nampak Dee wat iklan pasal pil puasa dia tu aku terus nak upload hahaha memang aku bantai gelak je semalam...apa lah cerita ko skang ni kan nok!!!apa pown korang layan dulu r no heart feeling ok



P/s : gelak sakan r korang sementara nak tunggu berbuka kannn.....
QieflysiDolce