Aug 12, 2010

LIVE : Hutan kat gombak terbakar petang tadi.

monkey on laptopsabar ye uolsss nak taip entry kejap....
MySpaceuolsss petang tadi aku dengan member aku g gombak sebab ada sedikit yang perlu diselesaikan :p...lepas dah selesai semua tu aku pown dah nak balik umah...so dalam perjalanan nak balik dengan member tu tiba2 ternampaklah kepulan2 asap yang tebal uolsss....lebih kurang pukul 2 macam tu r,dah la time tu cuaca memang sngt panasssss....fuh nasib baik aku tak terbuka tadi uolsss hahaha....member aku yang stay kat area gombak tu ada cakap yang hutan area tu memang sensitif klu terkena suhu cuaca yang agak panas...tekan perkataan "agak" tu dalam2 yer...aku tak le nak snap gambo dekat2 sebab bahang dia menerkan keseluruh tubuh aku hahaha...nah!!! korang tengok r gambo2 tu dulu yer....

hutan gomabk terbakarhutan gomabk terbakar
hutan gomabk terbakarhutan gomabk terbakarhutan gomabk terbakarhutan gomabk terbakarsuka cara untie2 ni posing...

P/s : pemanasan global yang sungguh menguji kesabaran di bulan ramadhan...
QieflysiDolce

13 comments :

suhaida shukor said...

huishh.. teruk gak terbakar tu, just sebab suhu je ke? tapi su rasa tak panas pun sekarang

I n n z said...

gombak kat ne tuh ?
dekat tak dgn uia ?
xP

QieFLy si Dolce said...

@suhaida shukor hurm ntah la...pihak bomba still menyiasat punca kejadian...tapi petang tadi agak panas gak la...

QieFLy si Dolce said...

@I n n z nope jauh lagi dgn uia...

Nur Erma Suzieaty said...

uit?? erma duk gmbak tapi tak dgr cite psl ni pon..

Farihah Ahmad said...

jauh dgn uia eh patut xperasan... huhu aku leh tatau lak...

QieFLy si Dolce said...

@Nur Erma Suzieaty dekat taman sri gombak la uolsss...

QieFLy si Dolce said...

@Farihah Ahmad yesss jauh sngt dari UIA uolsss....

sueRAFE said...

market auntie2 uh ,
gumbira suka ria nampaknya

Hamzah Ian said...

qifly oh qifly... jom buke pose..

QieFLy si Dolce said...

@Hamzah Ian hurm...ok boleh jer kalu ko nak berbuka dengan aku...tunggu bulan depan ahahahha :P

LiFe KaMi said...

ko bole jadi wartawan ler.. anti tu posing macam model daa..hehe

QieFLy si Dolce said...

@LiFe KaMi hahaha aku pown tk taw mcm mana untie tu blh tersnap... :p