Aug 24, 2010

Memikirkan juadah untuk berbuka.

arghhhhhhh....aku lapar dahhhh.....

aduh jatuh sudah air liur aku ni MySpacemelihat makanan2 untuk berbuka karang....hurm lama betul aku tak menjamah ABC kan kalu kena sekali dua ni confirm nikmat...aku kena siapkan assignment dan khamis tu juga aku ada presentation kena buat tapi macam mana nak buat otak aku tak dapat berjalan dengan lancar...perut kosong otak kurang berfungsi hehehe MySpace takpe2 malam ni aku akan cuba untuk bersengkang mata hehehe....korang jom r tengok apa juadah aku berbuka petang ni kat bazar area pandan jaya...huhuu....

hurmmm makan dengan nasi campur sedap nie....
ni lagi selalu buat aku cair...5bijik 2 ringgit...confirm aku rembat...
dan last skali aku nak rasa murtabak daging nie....kot2 la sedap kannn...
dan last sekali aku teringin nak berbuka dengan ABC


p/s : ingattt beli tu jgn boros kawal skit sebb tu semua nafsu semata2....hahaha aku pun sama jer...selamat berbuka....
QieflysiDolce

6 comments :

yayahidayah said...

neyh bagi menngkatkan kelaparan neyhh

Farihah Ahmad said...

ini adalah entry paling jahat T___T
(sbb terliur gila2 dah. lapar....)

QieFLy si Dolce said...

@yayahidayah hehhee mintak maaf yer...

QieFLy si Dolce said...

@Farihah Ahmad takpe2...ada lagi sejam untuk berbuka.. :P

Aini Amir said...

terliurrrr

mijieywardie said...

Pergh!! G pn cair kalo ngn kuih pelita tu.. campur ngn ABC plak. lagi lagi la meleleh air liur ni..