Mereka gaduh pasal kami berdua

cat eating ice creamnyum2...sedapnya klu dapat makan ice-cream
MySpaceFuhhh nasib hal semalam dah settle....no wonder la Dype suh aku datang campus awal skit because of that matter yang dia tak dapat nak selesaikan sendiri...so that's why lah dia panggil as mak hayam dia solvekan problem dia dengan Mamat bangla yang jaga parking keta kat kg baru tu...lepas aku dngar citer dari dia aku sendiri pun menyirap gak yelah dia kena halau oleh bangla tu because tempat yang dia parking tu bangla tu claim tu tempat dia...walhal abg yang tinggal kat area tu dah bagi permission untuk park kat area rumah dia siap suh parking kat bawah pokok cherry lagi...

abg melayu vs mamat banglatime ni jangan cakap r...abg tu asyik cakap !@#$%^&*()

abg berbaju putih tu la yang bagi permission dype untuk parking kat area rumah dia...just bayar RM3 for 1 week apa korang rasa memang worth it kan??? betul gak abg tu cakap dah mamat bangla ni asyik tidur jer lepas tu nak marah2 orang...hehe rasa serba salah pula sebab adegan tengking menengking ni berlaku disebabkan mulut aku yang agak celupar...mamposss ada aku kesah sebab abang tu sendiri yang dah bagi permission kat member aku dan si bangla tu je yang banyak songeh...dan lagi satu ko halau member aku macam dia wat salah besar je ko mmg silap rMySpacewatchaaaa.....

abg melayu vs mamat banglaeh minah ni...mcm mana blh aku tersnap picture ko

akhirnya masalah dah settle dan abang berbaju putih yang baik hati tu cakap starting next week member aku boleh park kat area rumah dia...klu bangla tu kaco just call him hehe rasa kali nie dia dah selamat parking so no worries bout he anymore...

P/S : susah betul nak cari parking kat KL nie...sampai gaduh2 plk yer...
QieflysiDolce

11 comments :

zaza said...

humm.. btol tu.. kt KL mmg susah nk cari parking.. takutnye bile tgk org bgaduh, hope si bangla tu xcari pasal lg next time.. kalo tak suh kwn u report kt abg baju putih tu k.. hehe

QieFLy si Dolce said...

@zaza yess confirm...lepas ni mamat bangla tu takkan kaco lagi dah :p

PinQib said...

tkut nyer .. ko jang wat hal la.. kang lebam muka br tau



Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Blogging boleh dapat kanser?

Magibon, makhluk comel

LiFe KaMi said...

kasi siku lima kali kat kepala bangla tu jer.. kerek yer..

darkbatman said...

kat kl n sel mmg susah nk cr parking..pasne kene wt parking bwh tanah bru sume selesa.heee

-Melissa Rina- said...

haha,, tah pape bangla tu~~ hish!

nurayunni said...

cantik lar blog nie..pink!!
i like!!

Hamzah Ian said...

weh.. bukan aku dah komen tadi??? pesal takde komen aku???
sob2.. ko delete eh..

QieFLy si Dolce said...

@Hamzah Ian bile ko komen...ni mesti tak cek btol2...or ko saje nak kenakan aku hahaha

QieFLy si Dolce said...

@nurayunni Tq2...malu (>_<)blush3....

Anonymous said...

ha, I am going to test my thought, your post get me some good ideas, it's truly awesome, thanks.

- Murk