Mr.Bean dah ada Mykad (>_<)

waiting for the right guypenat taw tunggu....sampai dah boleh wat sup tulang untuk berbuka kang hahaha....

wuwueeee....rasa mcm nak nangis je hari nieMySpaceaku ingt aku datang lmbat kelas kol 8.ooam tadi tup2...lecture plk tak datang ada hal dah la kelas sejam je until 8.40am coz puasa period time dah beranjak awal 30Minit...hehehe nasib baik aku ada kelas petang tu so aku boleh lepak2 kat lobby sambil upadte my blog nie...tapi certain2 budak tu dah la kelas dia arinie jer lepas tu plk cancel isk2 sedih nyer tak pasal2 balik hostel lepas tu sambung balik titoooo hehehe....

hehehe sementara aku nak buat assignment aku terjumpa gambar Mykad Mr.Bean kat Facebook hehehe....betul uolsss aku tak tipu siap alamat menetap kat keningau sabah lagi hahaha...umur beliau kini dah pown menjangkau 55tahun MySpacelepas tu yang tak tahan sebab Mr.Bean selama ni jantinanya kurang dikenal pasti hehehe...khunsa katanya betul ke uolss....korang tngok Mykad kat bawah ni....
Mr.bean with his mykadhah!!! amacam puas dah hati korang hehe...

aku yakin lepas ni korang mesti nak taw wajah terbaru Mr.Bean kannnnn....hahaha sila jgn terkejut ok....MySpace

mr.bean shemaletadaaa....cantiktak Mr.Bean berwajah baru....

P/s : gurauan sekadar bersahaja...hope no hurt feeling plk yer....
QieflysiDolce

13 comments :

r-mean said...

macam2 lah der

QieFLy si Dolce said...

@r-mean hahaha...semuanyer skang ni men Photoshop je...

Un Phat Lee said...

haha.LOL XD

QieFLy si Dolce said...

@Un Phat Lee :P hihihi suka yer kamu....

elmo blurb said...

HAHA !
dan² khunsa ada status.
tp pernah tengok ic khunsa bubuh dua² muka.
uhuk

ejum said...

tibe2 rasa mrbean kacak giler bila ada IC..hehe

Aida Effarina said...

HAHA rasa macam cun pulak mr. bean versi woman tu. tp yg kat IC tu pulak, mcm real je.. wahh teruja plak mr. bean nk menetap kat malaysia. hohoo =p

Aliesya♥Amani said...

sengal ar gmbr mr.bean tue..hahaa

chibiehazs said...

haha.. cun r mr.bean jd pempuan..

darkbatman said...

pergh. mantap giler..hehe..
jauh gak 2 nk g keningan nk amek autograp.hehe

QieFLy si Dolce said...

@elmo blurb huh yeker...isk aku tak penah tngok ic khunsa... :P

QieFLy si Dolce said...

@ejum hehehe beliau memang kacak pown...

QieFLy si Dolce said...

@chibiehazs aku rasa itu akak dia kot hahaha....