My water moments sony TX5 at mali cove sunway

huh sedapnya sarapan pagi nie....


yoo selamat pagi semuanya...sihat??? MySpace sorry la semalam tak sempat nak update blog sebab ada misi yang perlu dilaksanakan...haha misi apakah itu?? takpe2 hanya siDIA je yang tahu...tu pown kalau dia baca blog kita yang tak seberapa nie...sekarang ni aku nak citer apa yang terjadi kat aku pada sabtu yang lepas hehe...tak sangka erk begitu meriah sekali smbutan My Water Moments kat sunway lagoon hari tu...apa korang dag nak tengok gambar...hurm ok la korang layan je gambar2 ni dulu....sebab aku nak g makan nasi lemak lagi hahaha....matilah berat badan aku naik lagi....MySpace

itulah dia tempat untuk kita orang semua bersuka ria...

sampai2 jer aku terjumpa pojie...dia mmg happening kalu ada masa i kita lepak lagi yer
dd mengepose ala2 pompuan Egypt gitew...haha

group ni lah yang bertanggungjawab untuk memeriahkan majlis...yelah uolss mana ada orang nak terpekik2 macam orang giler kan...sudah pasti bab2 menjerit ni merupakan kepakaran kitaorang haha

ni task yang perlu kita orang lengkapkan iaitu mengumpul sample camera sony cybershot TX5...

task pertama kat Temperature proof...hah amik kaw siap dah nak masuk kat dalam bekas tu...jgn cakap lah aku punyer tangan ni dah naik beku dalam ketulan ais tu...

2nd task pula kat Dust Proof...so lebih kurang mcm task 1st kena kira dan kumpul semua camera tersebut...sebelum start tu abg yang incharge akan briefing skit kat kita orang...khusyuk giler time nie...

ouh time ni kita orang begitu stress sngt...nasib baik je takde adegan cakar mencakar....grrrr

hah lepas tu 3rd task kat Shock Proof...apa yang perlu kita orang buat iaitu kena baling masuk semua camera tu kat balang yang disediakan kat depan tu...10 biji camera untuk setiap balang...huh!! memang best giler sebab dalam game aiming ni mmg feveret aku hehe

dan 4th task pun menyusul kat Water Proof stage...di mana kta orang semua kena menyelam dan cari camera tu kat dalam air...haha lawak betul la time ni semua dok cari semua camera tu sampai terlupa kira camera kat dalam bekas...

hehehe dan inilah dia orang yang bertanggung jawab untuk snap semua pic kitaorang...ehehhe kenal tak dia ni Syaf...1st time jumpa gak sama dgn pojie...

P/s : lepas ni aku akan cuba sedaya upaya aku untuk publish sharing session kat Modesto club...hahha poyo je statement aku tu kan....
QieflysiDolce

14 comments :

Farihah Ahmad said...

nasi lemakkkkkkkk!!!
*sepanjang-panang entry, nn nasi lemak jgak aku nk cari pasal. hoho.

QieFLy si Dolce said...

@Farihah Ahmad :P sebab tu makanan tradisi kot :p

elmo blurb said...

seronoknye dpt join aktiviti tuh !

syaf said...

woo blog ko ni kifli...ok cun..
ko nih bersemangat aku tengok dari yang lain2...good spirit

PUANSTOBERI said...

ai napak u'ol kat sana..tp ai malu oih nak tegur. hehe. By d way, grup kita kira sebelah menyebelah je kan. U'ol E1 kan??

||| PöJìé PööH ||| said...

Klo ada hadiah untuk group paling meriah, kitalah juara.. Heheheh! Dah upload pic kat fb lom? Sila tag aku yer ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

PinQib said...

HE.. KALAU DAPAT KUMPUL ADIAH KOLEKSI SEMUA KAMERA TU. YE X?


Latest entry. Mai la singgah. 
Apa menu sahur anda?

LiFe KaMi said...

menyelam sambil minum air..hehe Selamat berpuasa dr kami untuk anda sekeluarga..semoga kita dapat menunaikan ibadah puasa dgn sempurna..

QieFLy si Dolce said...

@elmo blurb huhuh si hamzah tu pown join gak rugi ko tak ikut klu tak sure meriah :p

QieFLy si Dolce said...

@syaf ahaksss...thanx syaf...

QieFLy si Dolce said...

@PUANSTOBERI klu nampak napa tak tegur je uolsss....blh tambah kenalan :p yesss kita orang group E1

QieFLy si Dolce said...

@LiFe KaMisalam ramadhan buat kamu juga....

Aidi-Safuan said...

ala, mana modestos? :P

QieFLy si Dolce said...

@Aidi-Safuan kejap2 dah otw....