Sampai bila akan berakhir kes buang bayi ni?

buang bayi di penangCOMEL...bayi perempuan yang ditinggalkan di depan kedai di Taman Cegar, Simpang Ampat, semalam. SUMBER

MySpaceisk dah macam trend sekarang pulak kan dorang semua ni...apa ingat main buang bayi ni macam buang sampah ker?? B**I tol r korang ni semua...dah tahu tak nak mengandung tak nak ada anak still nak enjoy pakai lah sarung...asal korang malu nak beli sarung kat 7-11...ooo sebab kalau beli korang malu orang nampak kan...

cuma kes ni lain sikit..bayi comel ni setelah beberapa jam dilahirkan bayi tu just kena balut surat khabar dan pampers lepas tu letak kat depan kedai nasib baik ada seorang lelaki yang baik hati ni jumpa...kalau tak mau kena diangkut oleh anjing liar yang melilau kat situ...

gugur bayi kat toiletcukuplah...korang tak kesian ke bayi-bayi ni semua...

p/s : anak haram masuk syurga anak halal masuk neraka....aku suka statement tu!!!
QieflysiDolce

8 comments :

Hariz said...

Ummm =.=

New Entry Prof-Hariz
Prof Hariz @ Facebook

QieFLy si Dolce said...

@Hariz taw takpe ....sedih uolsss

eLLa said...

t bile baby daa besar t cmne larh..
;(

zezebel said...

Bagi kat angelina jolie pun takpe....
Sanggup bunuh kanak2 tak berdosa... ["~]

QieFLy si Dolce said...

@eLLaingt jgn dipandang hina anak luar nikah ini...sesungguhnya mereka tak bersalah...

QieFLy si Dolce said...

@zezebelbetul tu awk...bia angie jaga semuanya...dia kan kaya...

Alan said...

biasalah bro..hidup diakhir zaman memang camni.

LiFe KaMi said...

mm bila nak abis tak tau ler,mcm da tk bole kawal..kalau dpt hukum sula jer diorg nie..