Aug 4, 2010

Tak sangka Uncle Nuffnang begitu sayang akan diriku hingga memberiku 2 jemputan sabtu ini

happy cathoraayyyyyyyyyyyyyyyyyyy......aku nak jerit kejap uolsss....happy sangat

MySpaceyess tak sia-sia aku berpayung dibawah naungan Uncle Nuffang ni kan...dulu aku teringin gak nak join setiap event yang dianjurkan tapi asyik clash je dengan schedule aku...so bulan ni mungkin rezeki aku kot...1st experience join DD and the geng ke LG Costume monster party PART1 & PART2

nuffnang invitation1st invitation akan berlangsung kat Sunwat Lagoon
Time : 10am - 2pm

nuffnang invitation2nd invitation akan berlangsung kat Modesto's Capsquare
Time : 7pm - 9pm

nasib baik event kat sunway lagoon tu berlangsung pada sebelah pagi dan event sharing session tu berlangsung pada sebelah malam...so maksudnya takde la yang clash nanti abis je dari wet party tu terus buka langkah seribu uolss balik bersiap-siap untuk 2nd event....so lepas tu aku boleh la jumpa ko Pojie Pooh maklum la uolss kita orang just mengeratkan silaturahim dalam laman sesawang ni jer...akhirnya sabtu ni dapat gak kita chendot bersama....

gosip girlOh kamu ke ni Pojie Pooh....asal dalam pic kamu nampak lain...apa rahsia kamu... :p

P/S : soooo sapa-sapa yang dapat invitation tu jumpa kat sana la yer...
QieflysiDolce

16 comments :

Kancilbiru said...

amboiii lemayannya....enjoy oke!

QieFLy si Dolce said...

@Kancilbiruthanx kancil biru....

LiFe KaMi said...

pegi sunway yer.. tahniah...

||| PöJìé PööH ||| said...

Hahahah celaka jer pic last tuh buat aku xleh blah gelak kuat² macam org gila.
Dalam alamaya cantik memasing, jumpa kat luar rupa yenna rupanya yer.. Hahaha..
Btw keles uols kipas uncle, semoga kta sesama dapat habuan.. Mek dah gatal2 tgn dah nih ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

dD Fabulous | sitekateki said...

wah giler tamak,sampai dua event ko cover beb...klassss

QieFLy si Dolce said...

@||| PöJìé PööH ||| hahaha mulut ko pown macam haram kannn....gelak nak mamposs kat luar ni

QieFLy si Dolce said...

@dD Fabulous | sitekateki harus uolss...adik2 baru nak naik katanyer... :p

nabilah abd rahman said...

selamat bersuka ria dengan cik nuff...

QieFLy si Dolce said...

@nabilah abd rahman thanx awak....

ASSILA. said...

hamboi, seronok btol dye dapat 2 jemputan ehh. :)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

wah wahh.. sakan lah dia kat sana nnt.. snap pice byk2..

QieFLy si Dolce said...

@☺[ai][sUmi]☺Chanconfirm aisumi jangan risau :p

darkbatman said...

bestnye qief.. biler nk jmpe bro lak?

QieFLy si Dolce said...

@darkbatman aku akan jumpa when aku dah tough mcm ko hahahaha.....takde lahhh just kidding darkbatman...

PinQib said...

hee.. ak x penah pun nuffnnag hjmputt!!


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Muke toya yang comel



Boys never grow up

QieFLy si Dolce said...

@PinQibsabar la maybe rezeki kamu next time...