Terima kasih "Sang Bulan" kerna menjadi Follower ke-400

full moonMySpace
Oh bulannnn....bulan melayan diriku lagi
pabila air mata membasahi pipi
dan lagu-lagu diradio
seolah-olah memerli aku
pabila~~~ kau bersama yang lain

hah!! amacam ok tak aku nyanyi khas untuk En Bulan kita hehehe....tepuk lah tangan skit, alaaa skit jer hehehe....tak sangka erk dalam tak sedar aku dah setahun berblogging akhirnya follower aku pown semakin meriah dan semakin GLAM ok...kerana GLAM itu adalah trademark kita semua orait...1 lagu cukup...2 lagu cukup...ouh maafkan lah saya tidak boleh nyanyi lama2 yer coz area ampang dan cheras ni dah hampir nak banjir aku nyanyi....

meh kita klik En.Bulan Purnama beramai2

Apa pun isi kandungan aku sebenarnya nak ucapkan ribuan terimah kasih yang tak terhingga buat kawan blogger2 semua yang sanggup follow blog aku yang tak berapa nak GLAM nie...aku sangat menghargainya...walaupun ada sesetangah yang terpaksa follow aku sebb aku ugut MySpacehehe...

P/S : bulan purnama bulan ramadhan...moga bulan ini membawa borkah buat kita semua...amin*sambil menadah tangan tinggi2...
QieflysiDolce

11 comments :

J.M.R said...

wah siap ada entri special utk follower..bagus bro..:-)

Kancilbiru said...

timasih...hahaha..nak jawab bagi pihak...

QieFLy si Dolce said...

@J.M.R tq2 saya memang amat menghargai setaip follower saya heheh...

QieFLy si Dolce said...

@Kancilbiru sama-sama kasih...hahaha aku ingt en bulan yang menjawab tadi :P

elmo blurb said...

tahniah bulan ! :)

CathJ said...

wahhhhh..... kalau cakap politik ni sudah menang ni jadi PM... hehehehheheh... banyak pengikut...hihihihi.... (termasuk akak noo... ;-p)

QieFLy si Dolce said...

@CathJ hahaha mana ada i ni cuma insan biasa je hahaha....

Farihah Ahmad said...

bila nk wat entry khas utk saya pulakkk??!!!! *ugut. takot x?

ROSE_SHADA said...

wah qifly,buatlah special entry untuk akak plak. akak baru ada 2 followers jer.. cian tak?..

QieFLy si Dolce said...

@Farihah Ahmad hahaha takut sngt....insyah allah later on saya akan buat entry untuk awk plk...

QieFLy si Dolce said...

@ROSE_SHADA hehehe takpe kak...saya pown start dari bawah gak... :P so slow2 jer...