Toreh & kelar nama si kekasih pada tangan

toreh nama bukti cinta si gadisGambar asal dari Metro

aduyaiii....aku ingat lagi time sekolah dulu aku ni pun bukannya baik mana pun...sama gak dengan budak-budak macam sekarang ni...kalau dah nama cinta itu cinta monyet dan juga cinta buta ataupun dalam bahasa inggeris nya Puppy love semua time tu dunia ni milik kita sorang je kanMySpace...mana tak nyer uolss 1st time merasai nikmat berpasangan dan kenal erti kasih dan sayang sesama sendiri...korang dulu pun macam tu kan very the noty...hehe tak nak mengaku lah tu...

budak sekarang ni memang advance uolss siap toreh nama kekasih kat tangan...huh hebat tak gua cakap sama lu orang...dulu time zaman kegemilangan aku kat sekolah amik Liquid Paper lepas tu wat kat mana-mana dinding sekolah itu je yang termampu uolsss tak pun toreh kat pokok kat taman sekolah...lepas tu kantoi dengan bangga berdiri kat depan tapak perhimpunan MySpacehahaha...

tattoo
budak-budak sekolah pompuan sekarang ni makin besar dan panjang nama kekasih yang diukir makin dianggap OTAI dalam sekolah tersebut...huh aku memang salute lah kat ko budak pompuan...dia cakap kalau toreh kat pokok or conteng kat dinding itu dah ketinggalan zaman...so toreh kat tangan bagi tinggal kesan dan itu baru dianggap trend masa kini...

spiderman tattooklu uolss nak menunjuk baik terus wat macam ni habis cerita...nak bermegah sangat kann buat...buat ada aku kesah... ;p

P/s : bukankah toreh nama itu umpama tatu...kan tatu tu HARAM...
QieflysiDolce

4 comments :

fathiahRAIHANA said...

ade bdak skola sy toreh ngn duit syiling .. ish3 .

WONG SIKAMPUH said...

Singgah malam kawan....Nice post

QieFLy si Dolce said...

@fathiahRAIHANA hurm aha sama la kita...lepas tu duit syiling tu wat kat dagu ;p

Gransazer said...

dulu masa skolah ada tu toreh dagu dgn duit syiling..huhu..
pelik2..