Iron Man - mengiron baju

tadaaaa~~~

hah kasihan pakcik iron kita ni kan...sure pakcik iron man kita ni dah pencen since dia tak le nak selamatkan dunia dari ancaman musuh so ni jelah keje yang dia boleh buat dalam kepakaran beliau...yer kepakaran dalam mengiron baju MySpace mcm mana klu karekter yang lain turut pencen contoh seperti spider man dan Hulk hehe agak2 keje apa yang mereka boleh buat?

p/s : ~~~
QieflysiDolce

No comments :