Jangan jadi macam anak panda ni...

Tolong yer kamu semua tidak digalakkan untuk mengikuti jejak langkah anak panda nie...hehe setelah berusaha keras untuk turun dari batu tu boleh plk dia mencarut pabila landing dengan tak betul hahaha padan muka MySpace...tak patut tak patut...sama juga lah seperti situasi kita sekarang ini..tak semestinya kita dah berhabis sedaya upaya membuat sesuatu dan mengharapkan ianya akan membuahkan hasil...kalau berjaya itu lain cerita tapi bagaimana pula kalau sebaliknya...takkan kamu nak salah kan diri sendiri lepas tu mencarut sana sini...hahaha

easy and steady...

nice jump...

tuttt~~~

p/s : bukan semua yang kamu nak kecapi berakhir dengan kejayaan...tapi anggap ianya sebagai batu loncatan agar kamu lebih gigih berusaha...ingt tuuuMySpace
QieflysiDolce

12 comments :

Ciao Annin-sama said...

Ahaha! Comel gile! Sian budak panda nih XD

Walauapapun, usaha yang penting. Tapi kalau x berjaya, maknanya kena lah double up-kan usaha itu :D

QieFLy si Dolce said...

@Ciao Annin-sama yes doublekan usaha tu..klu failed gak kena triple kan :P

Ciao Annin-sama said...
This comment has been removed by the author.
Ciao Annin-sama said...

@QieFLy si DolceExactly! Kalau gagal lagi, usaha sampai infinity! Hehe! Sebab usaha nih setiap masa kene ada.

Sama gak dengan proses belajar. Hari-hari kita belajar, x kisahla sekecil mana pun ilmu tu. Tambah dengan usaha, lebih berkat lah ia :)

hamzah ian said...

hahahaha

UnaChenta said...

Ya Allah comelnya dia jatuh.. Jatuh tergolek pun comel..cuba kalau orang yang jatuh begitu..kena maki lagi.. hahaha..

QieFLy si Dolce said...

@Ciao Annin-sama wah sungguh bersemangat kamu yer...bagus mari kita berusaha sampai infinity...

QieFLy si Dolce said...

@hamzah ian eh ko main gelak plk... :P

QieFLy si Dolce said...

@UnaChenta hahaha...tahu takpe....kalau kena maki takpe...kalau siap naik kaki tangan hahaha

cybernetic88 said...

hehe. comel je pnda tu. gedebuk jth. hehe :P

Ciao Annin-sama said...

@QieFLy si Dolce
Ehehe! Hidup kena sentiasa bersemangat! Weeheee! ~ Nak raya ni pun kena bersemangat jugak :D

chenlina said...

chenlina20160119
uggs outlet
canada goose jackets
michael kors outlet
p90x
louis vuitton outlet
hollister clothing
ray ban sunglasses outlet
coach outlet store online
chanel outlet
tory burch outlet
ugg boots on sale
tod's shoes
chanel handbags
hollister
kids uggs on sale
louis vuitton outlet
true religion jeans outlet
ralph lauren uk
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses
chanel bags
coach outlet
michael kors outlet online
abercrombie & fitch
coach outlet online
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
uggs outlet
ray ban sunglasses
nike roshe run women
ugg boots
ed hardy clothing
michael kors outlet
michael kors outlet
cheap jordan shoes
air max 95
tods shoes
canada goose coats
replica watches
ugg boots
as