takutkan member hingga ke nafas akhir

hye semuanya...duit raya saya jangan lupa ok...

korang pernah tak tengok orang terkejut atau melatah...tak pown contoh terdekat korang sendiri yang sakat member2 korang...klu pernah korang mesti rasa best kan sebb kalau bab2 usik member memang seronok...lebih2 lagi klu orang tu jenis melatah memang tak kering gusi kita dibuatnya ada je tingkah laku mereka yang akan mencuit hati kita...tapi korang harus ingt bukan semua jenaka yang kita buat tu akan berakhir dengan tawa riang...cuba bayangkan kalu orang melatah tu tgh pegang benda tajam then korang usik mau tak dia cucuk member yang lain...MySpaceooo cannot2...theres no such thing like that ok....klu korang tengok video kat bawah ni lagi menyayat hati...dorang saje je nak prank member dorang ni...tapi sadis sungguh berakhir dengan jeritan sesalan yang tak sudah...isk aku plk yang rasa seram...so layan la video yang aku upload ni..

p/s : so korang ingt yer klu nak bergurau tu make sure kena pada tempatnya QieflysiDolce

10 comments :

UnaChenta said...

Sadisnya.. :(

QieFLy si Dolce said...

@UnaChenta mmg sadis wak...kesian budak pompuan tu...

Aidi-Safuan said...

huhu... trick nih boleh buat kat qiefly nih. cam best jer. :P

QieFLy si Dolce said...

@Aidi-Safuan wuek....aidi safuan jahat giler r... :P

Farihah Ahmad said...

huoh bahaya betol ko melatah x qiefly? gila ah nk suro ngaku kt sini. hehhh...

Nizam Limited said...

mak aih..giler la..sampai mcm tu skali..erkk..
ni yg nak join aidi-safuan buat trick ni kat qief ni. ahaks..

p/s: Selamat Hari Raya Qief..=p

cybernetic88 said...

hoho. mmng kjm. sedih je. tu la gurau2 lagi ngn mmbr. huhu

QieFLy si Dolce said...

@Farihah Ahmad hehehe jangan risau...aku bukan jenis melatah...no worries....

QieFLy si Dolce said...

@Nizam Limited wuwueee~~~ nizam dan aidi memang sepakat jahat...

p/s : selamat raya untuk kamu juga...

misz_nierah said...

erk...meremang bulu roma. sian pempuan ni,huhu