yeay aku akan ke "Jom Berbuka Puasa with DiGi"

digi yellow manyo!!! selamat datang ke Apartment besama kami "The Yello Man"

tepat pukul 1230 tgh hari tadi aku dapat panggilan dari Nuffnang untuk confirmkan kedatangan aku ke event berbuka puasa bersama DIGI nie....tapi sorry aku tak tahu sapa nama Miss yang call aku tadi sebab aku kat dalam train so telinga aku ni tak dapat dngar nama dia MySpace...wahhh meriah sngt kannn...apa lagi uolsss malam ni harus aku charge batery camera untuk esok hahaha....sebut je pasal mamam ni sapa yang tak nak semua orang nak kan....so aku pown salah sorang yang giler makanan dan tak nak lepaskan peluang nie....

nuffnang invitationDate: 2 September 2010 (Thursday)
Time: 6.45 pm
Venue: The Apartment, KLCC

flies with camera canonyer sebagai peminat makanan harus snap gambar yang elok2 hahaha....MySpace


p/s : soo esok sapa yang dapat invitation tu harap dapat jumpa esok yer....tataaa~~~
QieflysiDolce

4 comments :

Farihah Ahmad said...

tsssssk jeles!

QieFLy si Dolce said...

@Farihah Ahmad hehehe ni mesti tak try kannn...jgn r jeles nanti sure kamo dapat gak :P

rie said...

wahh..congrats2
jgn lupa update cerita dr sana nanti ye :)

QieFLy si Dolce said...

@rie for sure...tapi tu je la mcm kena tunda so kena datang by minggu depan plk ahaks...