Aku rasa mahu rejam betina ini.

apa pun izinkan aku bagi flying kick kat minah tu....

uolsss actually post ni dah lama aku nak buat tapi still pending...sumber gambar ini aku cilok dari seorang blogger kanak-kanak perempuan so aku sebagai Umat Islam tidak akan sesekali berdiam diri dengan perkara serius macam ni...yer aku akui aku cetek dalam Ilmu Agama tapi aku tidak pernah sesekali memperlekehkan Agama sendiri apatah lagi Agama orang lain...kenapa perlu ko edit sampai macam tu sekali betapa hina nya...Ya Allah hanya Engkau sahaja yang mampu membayar cash kat minah durjana tu...MySpace

aku pasti perempuan tu saje je nak edit dia tgh duduk di atas Kabah dengan harapan Umat2 Islam yang lain akan marah nak mencetuskan kekecohan...kalau mereka rejam dan belasah ko pown takpe aku lagi suka sebb kami mahu menegakkan keadilan diatas perbuatan kejisss ko tue wahai minah salleh....MySpace

Gambar penghinaan tersebut dah diremove atas permintaan blogger....

tapi macam mana klu perempuan tu takde kaitan dengan gambar tersebut...mungkin orang lain yang edit lalu menyebarkan di laman internet...arghhh tidak kira la sapa yang melakukan kerana kamu itu satu darah yang sama...aku makin bertambah sedih dan kasihan melihat orang2 seperti kamus semua...

p/s : yer ko mampu senyum sebb tiada sesiapa yang dapat menyentuh diri mu disaat ini tapi ko kena ingt Doa kami adalah merupakan senjata terkuat...Amin

10 comments :

Rina Azam said...

ya Allah, memg betoi2 nak kena la minah gila bengap ni .. takpa2.. betoi.. doa adalah senjata kita.. BTW, nice blog..

cuyaa said...

gila kejam..xpaham btol ngn dorang ni yang makin hari makin gila wat keja2 cmni...haehh =___='

QieFLy si Dolce said...

@Rina Azam THANX....

QieFLy si Dolce said...

@cuyaa sebb mereka rasa dgn perbuatan sedemikian mereka akan merasa diri mereka itu kuat..walhal tiada apa2 pown ;p

Fuziani JSR said...

Semoga Allah mencampakkan orang-orang seperti ini ke neraka yang paling dalam sekali....

AiN Z said...

dia masih lagi tidak sedar bahawa dia juga diciptakan oleh Allah..

RAFHAN ~peace~ said...

mmg kita marah terhadap apa yg berlaku. Tapi mohon jasa baik tuan untuk remove gambar ini, kerana sedikit sebanyak akan memburukkan imej kaabah secara tak langsung.

Farihah Ahmad said...

provokasi. mcm hari tu ah burn quran day.

kita jgn cepat melatah, at the same time, kita jgn diamm. bijak :)

tieha ismail said...

ya allah...sabar jela...nak nanges rasse...hurmmm...rasenyer orang islam xde pon nak persenda agama lain....

Cik Ila said...

yang edit gambar tu bengong...hahaha