ceritera Adam Lambert live in Malaysia Released

hye uolsss...ingt tak lagi Adam Lambert Glam Nation pada minggu lepas...dan aku penah wat entry pasal adam lambert ni tapi takde rezeki so am quite disappointed on that moment sebab aku tak terpilih uolsss...sedih mcm nak bunuh diri pown ada MySpace since aku ni diehard fans adam lambert akhirnya aku dapat gak g konsert tu atas belah ehsan member aku sorang ni hahaha....DD invite aku pergi sekali uolsss macam tak percaya jer...ada aku kesah aku tak memang contest tu tapi aku tetap dapat g kannn...hurm suka lah macam nie MySpaceok2 korang tengok la gambar kisah perjalanan yang kami lalui bersama2

hah amik ko...aku berposing sakan dengan DD for sure la adam lamber tu makan ati...

hah ni lagi satu member aku...ZUZU si budak sengal...penat taw nak cari last minit dress ni semua :P

Squad ERA telah mention yang dorang akan tiba kat bukit jalil dalam kol 7 sharp bersama 4 tiket...kekdahnyer kita orang tersmpi awal lebih kurang kol 6pm mcm tu...apa lagi uolss mandi peluh aku taw..apa pown TQ ERA FM...lap ya

untuk menghilangkan haus...kita orang sempat lagi melantak ice cream walls...ni pown setelah aku merengek2 kat dorang semua... :P sayang korang semua...

sebelum adam perform aku sempat lagi melaram ok...btw kta orang kat ROCK ZONE...memang dekat r dengan stage...nampak clear adam lambert tu uolss...

huh tak nak mengalah uolsss...back to back pose....maaflah klu ada yang terover shadow...dah tema malam tu GLAM...sama macam blog aku...

akhirnya selepas kol 9 lebih adam lambert muncul dengan jubah purple dia...memang mantopppp r...dia tak perlu nak over2 coz suara dia saja buatkan kita orang semua meremang bulu roma...

ni time dia bawa lagu yang seterusnya...dia tak banyak cakap just straight continue menyanyi jer...

last but not least...ni perform terkhir dia...dengan tajuk IF I HAD YOU...ooo aku sngt suka lagu ni...plus dengan suara dia yang rock tu....haish jangan cakap r biler part tinggi tu dia tarik suara...terkilan aku dibuatnya...

biler show dah abis...pose terakhir kena ada gak uolss...baru lengkap sesebuah majlis hahaha
btw yang kat tengah tu member DD from Filipin

last but not least...sebelum nak balik katanyer....

wall of fame...penat taw nak tunggu turn untuk snap kat wall fame ni...very the nak wat kenangan uolss....mampooo????

p/s : dah nama pown bertemakan GLAM...so aku sngt suka benda2 yang ada GLAM BLINK nie...ader aku kesah apa orang nak kata...ko cakap aku dengar...mulut orang mana leh nak tutup uolss :P
QieflysiDolce

11 comments :

dD Fabulous | sitekateki said...

tudiaaaaa...anak sapa la nie...

QieFLy si Dolce said...

@dD Fabulous | sitekateki anak mamy la uolsss... ;p

Mr. J pengeRindu said...

cool! i minat gay adam nih!

QieFLy si Dolce said...

@Mr. J pengeRindu minat je takpe...as long jgn terjebak skali dah la yer :P matilah kena carut lebih lepas nie :P

cik panadol said...

fuhh....ko kasi aku jeles la....tp dressing ko mmg akak sentap dowh...ni kalo adam lambert tengok ni mmg betol2 makan hati!

QieFLy si Dolce said...

@cik panadol hahah last minit nyer dress kak :P pakai main sangkut jer...

||| PöJìé PööH ||| said...

Kalau uols naik atas pentas sama kak Lambert sure dia menangis sebab tenggelam dgn uols semua yg melertts!

Love,
PojiePooh Abdullah

QieFLy si Dolce said...

@||| PöJìé PööH ||| ihihihi takdelah smpi mcm tu....

Farihah Ahmad said...

tuuuudiaaaaaa..... hoho...

akiss ferrero. said...

hotness!!!

Anem arnamee said...

Salam kifli.

glam habis you:)
stylo..nice2