ERA FM can i help you (Pengurus Model)

pecah perut aku nak gelak~~~
wahhhh tak sangka kawan aku yang comel ni dapat panggilan dari ERA pagi semalam MySpacedan yang penting panggilan tersebut datang terus dari New Delhi mau tak banggo ko nok dibuatnyer...tak pasal2 ko kena di tabalkan sebagai aishwarya rai malaysia...klu aishwarya rai dngr panggilan ni for sure dia retire nok hahaha...tak sangka sekian lama kita orang nak kenakan zuzu akhirnya tercapai gak...so apa lagi jom ramai2 kita dngrkan di ERA FM


p/s : nak sngt jadi model kan...hehehe amik kaw :P
QieflysiDolce

6 comments :

Mah@mahu said...

Keji korang sian kat ZUZU wakakakak.. terkaku kayu dia nak jawb soalan kdari ERA tu ehheheh tak apa zuzu teruskan..

QieFLy si Dolce said...

@Mah@mahu takpe uolsss...dia akan berusaha gigih lagi untuk melaram kat umah uolsss...

ayin~weeweet said...

kesiannya dia huahuahua

glamer gile

AZIZUL HASIMIE OSMAN said...

hahahha..siap ko zul aku plak akan kenakan ko..
tunggu je la..
actually aku x bape kenal housemate ko tu
ala2 aiswarya kah?
wakakakaka...

QieFLy si Dolce said...

@ayin~weeweet hahha dia memang kelakar pown orang nyer...

QieFLy si Dolce said...

@AZIZUL HASIMIE OSMAN hurm aku rasa ko blum lagi jumpa dia :p tapi takpe nanti aku kenalkan dia kat ko...