Oct 25, 2010

[Gadget] Aku mengidam Walkman W series Mp3

pilih mana satu uolss...nanti adik belanja...


hye uolsss...tgh buat apa tu...dah tido ker?? hye awal lagi lah meh layan kopi secawan dua...aku ni pown exam dah dekat tetap gegeh update blog...blog addicted lah katakan... so kali ni aku nak just share dengan uolss pasal satu gadget sony nie...dah lama aku mengidam hendak kan gadget seperti itu..."Walkman W series Mp3" yer saya memang dah lama impikan menatang tersebut...

dengan harapan bulan depan aku rasa nak wat rasmi my first cash out dari Nuffnang...tapi apakan daya isi dalam Nuffnang tu pown tak bergerak2 aku pown tak tahu lah kenapa....sedey uolss

hah tu dia...cantik tak klu gadget color pink tu melekat kat kepala aku...pink itu sexy ok..

p/s : wahai uncle nuffnang bagi lah aku rezeki yang mencurah2 hahahaha.....

6 comments :

saya_arief said...

aku nak 1....
;P

QieFLy si Dolce said...

@saya_arief boleh u pilih color apa u nak hehehe....

da[Y]un said...

fes time dayun dengar statement PINK ITU SEKSI... i nak like je tetiba..huhu ^_^

||| PöJìé PööH ||| said...

Cute n smart!
Berapa ek la nih?

Love,
PojiePooh Abdullah

QieFLy si Dolce said...

@da[Y]un yesss seksi itu pink hahaha

QieFLy si Dolce said...

@||| PöJìé PööH ||| dalam RM 300 untuk 2 gb...tapi mmg available untuk 2 gb jer :p