Garfield si kucing parsi

hye uolsss jgn takut saya ni kucing bukan hantu yer MySpace

pada minggu yang lepas aku membawa diri ke gombak semata2 untuk melihat my baby Garfield haha...gigih juga aku kan yelah aku kan berhati binatang macam uolsss...takde lah uolsss gurau2 canda je yer actually aku ke gombak tu untuk tolong my member yang nak berkahwin so sebagai kawan rapat kena lag datang menghulungkan tangan tolong apa yang patut MySpace baik juga aku ni kannn...

nampak tak kucing dalam sangkar tu...hah tu lah dia Garfield member aku ni actually ada 2 kucing taw satu si Garfield ni dan satu lagi bernama DJ...eh klu tak silap aku penah citer pasal mereka berdua nie...KLIK SINI

Garfield ni betina uolsss...so sebagai betina kenalah peramah...even though kalau ada kucing jenis tempatan pown dia tak kisah dia pilih bulu uolss dia suka ada member ramai2 ni...kesian dia time ni dia tak boleh dilepaskan sebab orang tengah busy wat persiapan...kang takut hilang plk kucing ni dah lah mahal MySpacekucing putih tu actually jiran dorang yang punyer tapi suka datang umah member aku ni sebab my member selalu beri dia makan...hye tuan ko sendiri tak bagi makan ker?? haha caruttttt

p/s : kat umah aku ada CIKO jer...my baby hamster :P
QieflysiDolce

4 comments :

Farihah Ahmad said...

alaa gombak dah dkt sgt ngn uia tu. next time singgah la :)

QieFLy si Dolce said...

@Farihah Ahmad hehehe tak cakap klu tak kita memang nak singgah :p

PinQib said...

suke kucing gak.. kucing siam..
Latest entry di:

Saya blogger baru.

Kisah ikan keli

Eza said...

mine also nama Garfield..tp die kucing jantan.hehehe..persian juge ;)