Gel Eyeliner from Maybelline

tadaaa....my new eyeliner....

apa khabar adik2 kakak sekalian hahaha...nak verangan sikit...maklumlah aku dah tingtong sebab dah dua ari aku tak on9...semalam aku g gombak sebab tolong member rapat a.k.a keluarga angkat aku bersanding...so aku kena hulurkan sedikit sebanyak tenaga...bajet aku nak tolong tapi aku tertido awal plk hahaha...MySpace

hurm abaikan yang tu nanti ader masa aku upload pic2 tu semua yer...ok skang ni aku just nak share dengan uolsss pasal Gel Eyeliner Maybelline nie...ekceli aku dah lama mengidam nakkan eyeliner ni...lepas tu member aku sorang ni berbaik hati nak sponsor aku Gel Eyeliner nie...macam perumpamaan aku dah ngantok dia sorongkan bantal apa lagi uolsss aku rembat satu r...color hitam baik punyer....

pada asalnye aku ingatkan menatang ni susah nak guna tapi lepas aku dah practise men tempek kat muka member aku ni alhamdulillah hasilnyer boleh laaaa walaupun tak berapa nak menjadi ahahah...ok korang tngok la pic yang tak seberapa tu yer...love uolsss....MySpace

model aku yang pertama...gegeh taw uolsss

ni la hasilnya....light2 jer...

ni model aku yang 2nd...

sorry la kat dia ni...time ni aku tgh rush dah lambat masuk kelas...so macam tak jadi sngt la...takpe2 nanti kita prektis lagi k...


p/s : practice make perfect uolsss....MySpace
QieflysiDolce

8 comments :

nina syakina said...

wahhh.... best ke pakai eyeliner nihhh....

QieFLy si Dolce said...

@nina syakina taw takpe...memang beshhhh :p

h A n Y S said...

wah! santek ah!
konfirm lps ni carik!
:D

eLLa said...

daa lame xpakai gel eyeliner..huhu..

Gayahspears said...

Kifli..make up gayah lak ley x??hihi

suezen said...

senang pki kan...dulu pun pki nih juga...tp mahal!!!...tp lambat abis ....so..berbaloi2..ahahahha...jgn lupa tgk gambar scan 3d my baby:P

QieFLy si Dolce said...

@h A n Y S carik la yer...

QieFLy si Dolce said...

@Gayahspears hehee of course boleh...jgn risau cakap je biler :P