Jom ke Mirror Fashion Gallery Bangsar Village

apa khabar uolsss...sihat ker?? dah makan ker?? uolsss ingt tak entry aku yang lepas tentang KHAI BOUTIQUE tu...klu tak ingt korang klik la link tu yer....MySpaceok skang ni aku nak citer pasal boutique juga masih lagi berada dilokasi yang sama kat Bangsar Village...kali nie i nak bawa uolsss semua jalan2 ke Mirror Fashion Gallery Boutique...aritu member aku si Maya ni ajak g shopping baju kat boutique so aku dgn dia pown decide n boutique tu memang best dan catchyMySpace harga tetap sama agak berpatutan...aku suka sangat kat satu design seluar singkat boutique ni...sngt comel harga 78$ klu ada budget sure aku akan angkut...ok la uolsss layan lah environment boutique tu yer...
dia dapat beli satu dress yang sngt cute....

p/s : siap bagi address lagi uolsss.....so klu g sana jgn lupa beli untuk aku skali taw :P
QieflysiDolce

No comments :