kucing ni memang berani.

uolsss mampo ke posing macam i???

hye uolsss...burp!!! alhamdulilah kenyang uolsss baru lepas melantak katanyer... uolss dah makn ker??? klu belom tu g la makan yer jgn dok asnyik mengadap lappy jer tak elok nanti mata jadi rabun MySpace haha...

milik siapa kucing diatas tu??? tuan dia tak takut ker klu kucing tu tersilap posing terus jatuh hilang lagi satu nyawa sebagai kucing betul tak?? hurm kalau kucing aku ni sure aku dah pukul laju2 bontot dia siapa suruh nakal sungguh....kalau fetish nak berposing sekali pown pergi lah posing kat tempat lain kan kat tepi aquarium ker tepi TV LCD ker...ni tak, kat situ gak ko nak bertenggek...haish aku tengok kucing ni aku pula yang naik gayat....ingt lagi time kecik2 dulu aku penah naik ke rooftop flat 5 tingkat tu dan berdiri sebiji macam kucing ni.buat...budget nak tahu gak kan apa itu rasa gayat....mau tak kalau time tu angin bertiup kencang tak pasal pasal jadi arwah uolss....MySpacetak le dah nak update blog nanti kan hahaha.....tapi takper time kecik tu aku masih lagi budak ingusanMySpace

p/s : tapi takper kucing ada 9 sembilan nyawa....

3 comments :

Farihah Ahmad said...

tak mampu. *merujuk kepada soalan di awal entry.

yong_liza said...

wah...posing baek pnya...mau jntung dup dap wat pose cmnih.. ^^

QieFLy si Dolce said...

@Farihah Ahmad hahahha....farihaha ni sporting R :p