Terima kasih dekat hamster aku yang comel "CIKO"

hye uolss...saya ni hamster bukan orang utan yer :p

pada minggu yang kian lepas aku buntu taw nak cari apa pasal tajuk presentation nie...lecturer aku dah mention siap2 kita orang semua boleh present any topic yang kita orang suka...tapi aku ni lenguh skit nak cari topik apa yang menarik untuk di present kan kat semua orang...so masa makin suntuk preparation tu pown kita orang tak wat lagi so takde pilihan lain aku decide CIKO untuk tolong aku kali nieMySpace presentation tu kol 8.30am pagi tapi kol 8am lagi kita orang dah sampi kat kampus al maklumlah takut terlewat uolsss...dah masa pown berlalu tik tok tik tok....

akhirnya dapat gak aku present walaupun ianya sekadar bersahaja apa yang penting lecturer and budak2 kelas aku enjoy dengan present dari kita orang...tambah lagi dengan ciko aku yang tembam tu kan "SO GEBU LAHHH" hah kata member aku sorang tu tak tahan dengar uolsss comel giler my ciko ni....MySpacekorang tngok r my ciko ni...perangai teruk nak mamposs kat dalam keta susah nak jaga...




ni tak tahan..siap masuk dalam kotak tissue lagi...ko jgn kencing kat dalam tu sudah la yer :


P
p/s : my ciko skang ni tengah tidoooo....zzzZZZ takmo kaco dia sebb tengah malam kang baru dia start mengayuh roda dia tu :p

6 comments :

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

wahhh... cumeinye..

QieFLy si Dolce said...

@☺[ai][sUmi]☺Chan thanx aisumi :P mcm tuan dia gak kan hehehhe

chairooL ruLez said...

waaaaaaahhh...pinjam hammy boley ?
cute gilerrr

QieFLy si Dolce said...

@chairooL ruLez ouh nak pinjam ke boleh jer...tapi klu kena geget jgn ngadu kat kita plk yer :p

shark said...

waaaa
hamster pn dh pandai nek keta ek...
ati2..
kang dia gget wayar stering br taw

QieFLy si Dolce said...

@shark taw takpe mmg takut dia merayau2....