Oct 1, 2010

Win Tickets to Adam Lambert Glam Nation Tour Live in Malaysia 2010

Date: 14 October 2010 (Thursday)
Time: 8 pm
Venue: Putra Indoor Stadium, Bukit Jalil

fuhhh sudah begitu lama aku tak menjawab contest sebegini MySpace cuba korang semua bagi tahu kat aku sapa yanng tak kenal Adam Lambert dari American Idol 2009...siapa yang tak kenal tu sila angkat tangan biar aku karate MySpace bagi mereka yang tak kenal Adam Lambert ni sila lah dengar lagu beliau kat Uncle Youtube what ya want from me ingt senang ker Digi nak bagi ticket percuma ni macam tu jer...semua kena ada benda yang perlu dijawab contoh macam kat bawah ni hehe
  • What you love about Adam Lambert/Apa yang anda suka tentang Adam Lambert?
Answer : Pertama sekali for sure lah aku suka suara dan lagu dia, dan kedua part mata Adam Lambert huhu smart and cool sangat2 suka...

hah amik!! aku pown nak berangan jadi Adam Glambert
  • Why you should WIN the exclusive tickets from DIGI/Mengapa anda harus MENANG tiket eksklusif dari DIGI?
hurmm soalan ini begitu sukar untuk aku jawab MySpacemungkin sebab aku ni merupakan ahli DiGI Angel :) mungkin sebab aku juga mungkin bertuah untuk meriahkan konsert tersebut dan aku juga merupakan penyokong utama DIGI...mahu bukti sila lihat gambar dibawah hehe

Sim Card dan Handphone Porch tue aku dapat time Berbuka puasa bersama DIGI...sayang nak guna lagi so still lagi dalam packaging yang elok :)

untuk maklumat lanjut sila klik SINI

p/s : baik pilih aku cepat tema aku dah siap kan hahaha...*bergurau sahaja
QieflysiDolce

8 comments :

tieha ismail said...

hahah nak juga ekk jdi cam adam lambert ...xpe2

QieFLy si Dolce said...

@tieha ismail hehehe....takde lah saje je nak tempek emo face contest tu :p

ayin~weeweet said...

haha mata tu terbaek!! hehe

QieFLy si Dolce said...

@ayin~weeweet thanx u...

Mah@mahu said...

Gila lah noq gaya sgt kau ngan adam lambert tu kalah dia nanti kau naik sekali lah buat konsert huhuhuhu...

QieFLy si Dolce said...

@Mah@mahu iskkk harus aku over shadow dia uolss...dia ingt dia datang malaysia dia lgi GLAM dia tak taw aku punyer GLAM lagi hehe

||| PöJìé PööH ||| said...

Saya bukan pengguna Digi sure xdpt.. So kalau kamu dpt, sila2 la jemput saya ok :)
Saya sangat minat sama akak Lambert!

Love,
PojiePooh Abdullah

QieFLy si Dolce said...

@||| PöJìé PööH ||| hehehe baiklah nanti aku jemput ko ye poojie :P