Benci pemandu teksi itu

Jimmy choooooo!!!!

sejuk betul malam ni kan asyik bersin jer hidung pown dah macam lampu mentol merah menyala. ARGHHHHH nak menjerit kejap Aku benci betul biler berhadapan dengan pemandu taxi nie. Macam2 karenah yang akan aku jumpa dan lebih2 lagi skang ni aku memang selalu ulang alik dari pandan jaya ke titiwangsa so nak tak nak kena naik teksi...setiap kali aku nak amik teksi kat STAR Titiwangsa aku akan pastikan pemandu itu bukan yenna yer...terlebih dahulu aku nak minta maaf tapi itulah kenyataan kalau yenna selalu nak cari masalah bayangkang dari star titiwangsa tu ke tasek titiwangsa cost hanya RM5 kalau ada lebih pown just sekupang 2 jer...kerajaan dah tetapkan harga meter taxi start RM3 so what for ko nak g tawar dgn customer...

hye adhek manis mana mau pigi abg hantar....

oh tidak tolonglah...lepas tu dalam aku tunggu taxi lain boleh plk mamat foreigner (akon) ni datang tnyer direction kat aku macam mana nak g setapak dari sini huhu matilahhh sungguh aku tidak tahu sangt selok belok KL ini yer...so apa kata ko g tnyer kat pemandu yenna tu yang dari tadi menunggu mangsa tawarannyer...

honey can u show me how go to setapak???

huhu sungguh2 mamat foreigner tu g tanya kat pemandu taxi yenna tu ke setapak...matilah!!! lama gak dorang berbincang dan of course bertawaran, selang beberapa minit kemudian mamat tu akhirnya masuk ke dalam perut taxi tersebut dan blah!!!...dalam hati aku puasss la ko dapat perbodoh2kan foreigner tu...HBA 5418 eh tertaip plk nombor plat taxi tu...nakal la tangan ni...ada aku kesah ker???

follow mek disini yer:
instagram: @kiflimally
twitter: @kiflimally
 

1 comment :

Nadzmy said...

Pemandu teksi mostly kaya kut..