Dah ko tu LELAKI takkan nak period bagai.

hah klik untuk baca dgn jelas...

ok korang dah baca kat atas tu kannn...very the kelas uolsss budak tu mmg daya curiga dia sngt tinggi yer sampai sanggup tnyer kat website bila turn dia nak datang Bulan...napa ko tak tnyer jer kat mak ko sure mak ko akan bagi ko pelempang hahahha...biasa la omputih ni kadang2 bebal gak uolsss

meh sini akak lempang ko nak tak...baru ko datang berbulan-bulan

setakat ni takde la aku terdengar or ternampak budak2 melayu kita sendiri tnyer bila pula turn dorang datang period...MySpace

lepas tu bukan tu je uolss ada lagi isu dimana budak lelaki ni bertanya kat mak dia bila turn dia boleh sarungkan BRA...wah very the kelas ko mariah...dia cakap bila turn dia nak sarungkan bra since akak dia dah masuk 12tahunn...kalau aku tak ya cakap kat mak ko...ko pakai je kat dalam bilik ko feeling2 woman kann hahaha MySpace lepas tu kantoi jawab la sendiri....

hah mariah kelas tak....????

lepas ni ko boleh la verangan nak pakai bra kannn....tapi gambar di atas ni memang real...kat jepun ada satu bra khas di ciptakan untuk lelaki...aku tak taw la dorangnak sangkut apa guna bra tu...tapi permintaan dia memang laris di pasaran...biasa la uolsss jepun kan fashion akhir zaman...MySpacedunia dunia dadaaaaaaaa