Dec 26, 2010

Ex Husband Maya ada umph!!!



tak sangka kan mereka dah lama bercerai...sapa lagi maya karin n ex husband dia yang hot tu la...mereka berdua ni telah disahkan bercerai pada 16Julai yang lepas dan dah genap 6 bulan mereka bercerai kan uolsss...terasa begitu laju masa ini berputar meninggalkan kita baper hari lagi dah nak masuk tahun baru dan azam aku pown belum buat lagi urghhhh....mungkin masih sama seperti tahun lepas cuma perlu dimantapkan sedikit biar ada umph!!!

sebut pasal umph!!! ni tringat plk ex husband maya yang hot nie...meleleh kejap uolsss melihat susuk tubuh itewwww..apa lah agaknya Steven David Shorthose a.k.a mohammad ali ni tgh buat skang yer adakah beliau dah balik ke negara beliau ataupun masi lagi menetap kat malaysia yang tercinta ini??? dengar ura2 mengatakan dia ni makin lama makin seksi dan mantop yeker...kalau tak percaya tngok la pic kat bawah ni...


korang agak2 maya masih lagi ada berhubung dgn ex husband dia ker?? ataupun mereka berdua ni dah ada pasangan hidup masing2 hurm sapa tahu kan...aku just berharap satu je agar Muhammad Ali tidak lah kembali ke agama terdahulu dan menukar kembali nama beliau ke Steven David Shorthose

8 comments :

Hafiz Ismi said...

hmm...
Perkahwinan antara 2 bangsa/agama/keturunan/kepercayaan mmg memerlukan persefahaman yg tinggi.

Sarah-rah-rah said...

hot gileeeeee T.T baik pas suami dia tu kat i hihi. maybe sbb dua2 punye budaya berbeza so susah nak faham2 ni.

BOY HOT WEB said...

dengar cete maya ngan yusri betui ke?

KiFli si Dolce said...

@BOY HOT WEB maya dgn yusri...ewwww mcm tak betol jer...kan yursy tu di labelkan sebagai PLU

BOY HOT WEB said...

@KiFli si Dolce

oo like that
tq 4 resporn,,
nice to meet you

fyna said...

fuyooooooooooooooooo sexy gile lah! wuu i like! haha

dada24 Xu said...

omega replica watches
polo ralph lauren
jordan pas cher
hugo boss outlet online
ugg canada sale
adidas pure boost black
michael kors outlet store
true religion jeans
oakley sunglasses wholesale
timberland shoes
buy red bottoms
hollister kids
chi flat iron
north face outlet
christian louboutin outlet
louis vuitton purse
fitflop uk
michael kors outlet
michael kors bags
vans store
abercrombie outlet
adidas trainers
longchamp uk
longchamp bag
ecco outlet
canada goose uk
ray bans
louis vuitton outlet online
polo ralph lauren men
reebok
jordans
burberry bags
20160806CAIYAN

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers