Ex Husband Maya ada umph!!!



tak sangka kan mereka dah lama bercerai...sapa lagi maya karin n ex husband dia yang hot tu la...mereka berdua ni telah disahkan bercerai pada 16Julai yang lepas dan dah genap 6 bulan mereka bercerai kan uolsss...terasa begitu laju masa ini berputar meninggalkan kita baper hari lagi dah nak masuk tahun baru dan azam aku pown belum buat lagi urghhhh....mungkin masih sama seperti tahun lepas cuma perlu dimantapkan sedikit biar ada umph!!!

sebut pasal umph!!! ni tringat plk ex husband maya yang hot nie...meleleh kejap uolsss melihat susuk tubuh itewwww..apa lah agaknya Steven David Shorthose a.k.a mohammad ali ni tgh buat skang yer adakah beliau dah balik ke negara beliau ataupun masi lagi menetap kat malaysia yang tercinta ini??? dengar ura2 mengatakan dia ni makin lama makin seksi dan mantop yeker...kalau tak percaya tngok la pic kat bawah ni...


korang agak2 maya masih lagi ada berhubung dgn ex husband dia ker?? ataupun mereka berdua ni dah ada pasangan hidup masing2 hurm sapa tahu kan...aku just berharap satu je agar Muhammad Ali tidak lah kembali ke agama terdahulu dan menukar kembali nama beliau ke Steven David Shorthose