Dec 24, 2010

Mama itu roti john bukan roti naan!!!

jemput makan uolsss

hari itu adik aku teman mak aku g pasar area chow kit sebb nak beli barang2 dapur, and then time tu mak aku tringin sngt nak makan roti john (tapi confident g sebut roti naan kann)..so mak n adik aku g la mencari kat dalam celah pasar chow kit tu uolsss...dapat ke uolss jumpa roti john kat dalam pasar chow kit tu nan adooo....adik aku berabis punyer cakap kat mak aku kalau nak makan roti naan malam kang g beli kat mamak...fuh mak aku refused dia nyer level confident mmg kuat mengatakan roti naan tu ada kat dalam pasar ni...fengsann uolsss mencari keliling pasar tu MySpace

ini roti john

ini roti naan

sedey uolss penat je dorang tawaf kat pasar tu tapi tak jumpa...so balik la rumah dgn muka hampeh...apa lagi adik aku ngadu kat ayah aku yang mak aku ni tringin nak makan roti naan...ayah aku cakap la malam kang turun mamak g beli tapi mak aku cakap bukan kat mamak tapi kat kedai burger je uolss jual roti naan tue...

ayah : roti john kot(sedakar meneka)
mama : hah tu la mak nak sebut tadi....
adek & ayah : terkelu uolsss pitam....

sah2 la mak aku nak makan roti john tapi confident cakap roti naan...sia2 je uolss tawaf pasar chow kit cari roti...nanyuk dah kot mak aku ni MySpace

kan dah malu2 kucing.....

2 comments :

aenn rahmat said...

babe,gler comel blog kau!haha..anyway,mk kau pun comel gak..hehe

KiFli si Dolce said...

@aenn rahmat thanx u...