Dec 22, 2010

Seoul Garden - IOI MALL


hye apa khabar uolsss...pada minggu minggu lepas member aku kimi nak belanja kita orang kat Seoul Garden (Breeks Cafe)...its quite affordable dan makanan pown semua nyer lazat dan pelbagai pilihan...dan aku rasa macam berada kat pasar jer time tu...lagi yang penting HALAL dan FRESH dari ladang yer...ok la korang layanla karenah budak2 comot ni yer...


1st of all thanx to him for the main sponsor...
kiri tu Fahmey, dan Ween sempat lagi kita orang pose signature sebelum g melantak
yang ni part daging n ayam
ni plk sayur sayuran yer...
yang ni aku kurang pasti...rojak kot tak pown sayur campur
tunggu apa lagi uolsss...start la masak
Nama dia jejer dan dia tgh kopek udang...very the mak2 yang kopek udang untuk anak2 makan...begitulah kasih ibu kannn
last but not least our signature pose untuk Seoul Garden...kepada korang yang nak try makanan ala2 seoul korea ni apa lagi uolss boleh la try yer mmg berbaloi lebih2 lagi klu orang tu belanja haha...thanx once again kimi...love uolsss

8 comments :

tiqaa said...

best kan seoul garden! mkn smpai knyg~ ;)

KiFli si Dolce said...

@tiqaa yesss taw takper :P

darkbatman said...

mcm best jer qief?leh try ne..

KiFli si Dolce said...

@darkbatman yup mmg best rugi tak try :p g beramai ramai sure meriah

nabila saat said...

kat mana ada seoul garden??kat seoul eh??
hehe..nak g!!!

ZaLie said...

@nabila saat dekat IOI MALL

Ciao Annin-sama said...

Pergh! Nampak begitu yummy sekali!!!! Gila banyak choices!

norman amri said...

berapa hengget sekali masuk soeul garden di?