Nak Cantik...Perempuan sanggup tak??


Hye u all....apa khabar semua sihAT??? hurm harap2 sihat la semua hendaknyer...1 hari 1 blog publish boleh ker mcm tu u all????....hurm layankan sajo....kan kita 1 malaysia skang ni....okla tanpa banyak sngt merapuh mari kita kena agenda yang sebetulnyer.....


kali nie entry tentang kaum perempuan sajoooo yer...kaum adam pown boleh gak join tapi SANGGUP kerr??? hehehehe.....klu kita tngok produk kecantikan dan kesihatan semuanyer diinspirasikan dari korean atau jepun ntah betol ke tidak aku nie....tapi mmg pelik2 kan cara rawatan kecantikan dorang tue....apa pown mari kita tngok step kecantikan dari korea nie.....


ok apa yang kita perlukan 10 BIJI lipas hahahah
(lagi banyak lagi meriah u all = statement kak senduk)

lepas tu kita blendkan lipas2 tersebut hahaha....mcm nak blend ramuan masakan u all....buekkk nak muntah aku tngok.....

hah lepas tu....tunggu apa lagi calitkan sajooo kat muka anda.....lagi tebal lagi elok kot.....

tadaaaaa.....inilah hasilnyer hurm ntahla berkesan ke tidak.....
selamat mencuba u all....


THE END

Photobucket
p/s : hah ni tanyer skali lagi u all sanggup ker tidakkk ???? :P

12 fountain top kat dunia.....


less word just for display

















Photobucket
p/s : hari ni aku masih lagi dalam mood baik...so after this baru nak entry yang berikutnyer pasal Batik Warisan Anggun

Situasi di dalam Monorail

hari ni citer pasal housemate aku lagi klu korang ingt entry sebelum ni pasal harimua kuat so skang ni lain plk...semlm timbul lagi isu yang tak sudah2 dengan perangai dia yang sengal tu....mcm ni citernyer~~~~

semalam lepas kelas kitaorang plan nak ke lowyat nak tnyer pasal streamyx so kita orang amik la monorail dari Kl Central ke station Imbi....tapi time kita orang g ke Lowyat tu takde la sesak sngt sebb time tu baru pukul 3 petang....nak dijadikan citer kemudian monorail ni benti kat satu station di mana ader sekumpulan mamat bangla kalut masuk ke dalam monorail tu....agaknyer dorang ni baru smpi malaysia kot nak ronda2 kl katanyer....lepas tu salah sorang mamat bangla ni tegur housemate aku dgn tone suara dia yang tebal tu...

mamat tu : hello may i know this train go to Medan tuanku Station 2X...
housemate aku : ~~~cuak muka takut....

hye u....tada mau jawab soklan saya kah???? lempang kang

ahhhahah mmber aku tu cuak sebb mana taknyer mamat bangla tu bercakap mcm sebatu jauhnyer....so mmber aku ingt dia kena marah time tu muka dia mmg cuak giler....hahahha

hahaha lebey kurang mcm ni la dia terkejut time tu ;p

kemudian aderla orang kat tepi2 tu tolong housemate aku jawab soklan mamat bangla tu.....klu la time tu aku sempt rakam muka dia mesti best....hahahhaha

Photobucket

p/s : so mmg tak kering gusi klu lepak dgn dia nie....ni kan plk aku housemate dia mati gelak tak lama aku dibuatnyer.....

cuci sluar guna Harimau Kuat

hah amik kau ala ala alice in the wonderland nak mula bercerita.....

hahahah apa khabar korang semua....lama tak dngr citer kannn haish apa nak jadik dgn aku skang....dulu bukan main bermadah helah kannn...katanyer taknak biarkan blog aku ni bersawangla, taknak tinggalkan blog aku ni kosong tanpa isi tup2 skang ni.....haish biasala u all manusia yang tak tetap pendirian mcm aku ni mmg mudah goyah tiangnyer.....

untuk santapan korang semua apa kat aku citer kan satu citer yang paling sengal housemate aku penah wat hahahhaha......ok citernyer mcm nie.....semlm mmber aku tu baru je lenggang kangkung dari Pavilion katanyer....ader la sedikit beliau shopping kat pavi tu kan....setibanye dia kat umah dia dapati seluar short dia yang putih melepak tu kotor kat poket belakang....hurm biasala kan u all duduk merata2 alih2 bontot dah itam.....

hah so dia dgn mulut muncung ke depan tu membebel sambil menuju ke sinki tapi berfikir panjang terus dicalitnyer sabun pencuci pinggan tu kat seluar dia yang kotor itewww.....
hahahah aku dgn housemate yang lain mmg giler sakan sebb dalam seumur hidup aku tak penah ader orang yang cuci sluar dgn sabun pencuci pinggan.....yang penting alasan dia unutk cover malu

my housemate : alahhh!!! aku malas la nak nak g toilet tue...tu pasal aku guna sabun harimau kuat tu jer....

aku :
eh bukan ke toilet tu kat tepi ko jer.....hahahahah *time ni aku dah pecah perot gelak....

hah amik kau....sebesar alam aku letak sabun ni agar jadi kenangan ko....hahahah

THE END....
Photobucket
p/s : hurm tu la lain kali jgn la asyik nak merungut jer.....kan ko da susah hahahha

masih berfikir.....

haishhhh......dikala jiwa merundum ni.....penat aku memikirkannya ;p


hye u all semua....salam rindu yang teramat...hurm agak lama juga la aku tinggalkan dunia blog nie....mungkin aku dah bosan kot maklumla aku skang ni dah start kelas bagai....lepas tu semua aktiviti tak penah nak tngok aku senang huhuhu sure kena join all those activity....aku mmg nak berblogging semula tapi aku takut mudah kecundang lagi ayoooo matila Tun Teja dah mula bermadah....hahaha ader aku kesah.....

klu nak ikutkan mmg banyakk sngt citer yang aku nak hapdet tapi since aku dah busy dgn kelas dan activity2 kat kampus....alamatnyer aku terpaksa la postponed semua entry yang meriah tu u all.....hahahha layan kan saje la aku nie.....dah lama tak meroyan dalam ni terasa best plk.....



tapi apa pown insyah allah aku usahakan untuk kembali ke dunia blog nie....


Photobucket
p/s : actually aku pown windu kat blog ni huhuhu......