Beradu untuk 10 hari....

huhuhu dah smpi kat surabaya area "malang" sejuk je prumahan kat sini tak pi tak taw lagi bile nak g jalan2.....
MyEm0.Com

passport (checked)

calculator untuk memudahkan aku kira2...nak bawa sempoa tapi tak reti nk pakai (checked)

beg pakaian aku pun dah start packing semalam (checked)

baju pun dah plan nak pakai time kat sana....just singlet, short n flip flop (checked)

ouhhh....ni sngt penting yer (checked)

huhuhu ticket dah siap (checked)

mata wang pown dah converted... (checked)

siap ko KD aku akan menyusul ke tempat mu (UNchecked) hehehe verangan je la uolsss

THE END.....

Photobucket
p/s : walaupun aku ke seberang namun aku tetap gegeh update blog ok.....

jgn membazir ok cuma 6 Minit jer


warghhhh....nak nangis je rasanyer....

selamat pagi korang semua...aku tak nak cakap banyak aku just nak share dgn korang satu video nie....actually video ni dah lama aku tahu dari sorang blogger tapi baru hari ni terdetik dihati untuk mengupload dan sekaligus share dgn korang semua....aku berharap sngt korang tngok vieo nie....aku just minta korang luangkan masa 6MINIT jer untuk tngok video ni....



p/s : makan jika lapar untuk mengalas perut bukan untuk membazir dan ikut nafsu sarakah....

Google Translator aku....

presenting of my new GooGle Translator.... :P

selamat pagi saya ucapkan kepada blogger yang tercinta hahaha....hari ini penulisan aku akan menjadi lebih skema kerana baru sahaja tadi aku memasang Google Translator pada blog aku ini....pertama sekali saya ingin berterima kasih dengan Pakcik Google kerana menyediakan perkhidmatan seperti ini....semenjak blog aku mendapat kunjungan mesra dari luar negara aku ingin memudahkan mereka untuk memahami isi kandungan blog aku...tidak semestinya mereka menetap di luar negara membolehkan mereka memahami serta bertutur 100% dalam bahasa inggeris. Sekian Terima Kasih.

hahahaha ada aku kesah....MyEm0.Comterasa loya tekak aku pagi2 nie....sorry la aku mmg tak le nak wat ayat yang terlalu mengikut scheme nie...huhuhu tapi walau apa pown aku mungkin akan kurang kan dari segi penggunaan short form dan juga bahasa baku....maklum la slang sabahan nie susah nak hilang....diatas follower tu la aku memasang googel translator tersebut ntah la berapa banyak bahasa aku pown tak taw....kepada korang yang lain biler nak pasang...????


THE END.....

Photobucket
p/s : mahu sarapan apa yer pagi2 nie.....

My wiggy design


W = WIGGY P1 beyond Broadband

tadaaaa....my Wiggy design ohhh so GLAM uolsss!!!!

aku pown malas nak cakap bnyk coz aku pown nak gak try mcm mana bestnyer sahut cabaran dari Instant Cash Blogging dari Nuffnang!!! so apa pown korang jgn lupa saksikan episode Project Alpha 33-35 okkk....








*Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.


THE END.....


Photobucket

reunion kecil2an at Q bistro

jom uollsss minum smbil bergosip GLAM....

salam petang uollsss....semua tgh wat pe tu hurmmm sedap gak ni kalu dapat merasa cendol or ABC kannn....pekena lagi pisang goreng atau karipap yang panas2.....huhuhu apa lagi kejap lagi nie terus g beli kat pakcik bawah umah nie....ada 2 gerai jer satu jual cendol n ABC dan satu lagi jual kuih juadah petang tak ke package namanyer tu....MyEm0.Com


perdulikan ayat2 diatas ini topik utamanyer :P....semlm adalah persembahan yang terakhir dari Plajar2 Akademi Fantasia membuat persembahan dan seperti yang dijangkakan Shahir telah mendapat tmpt 1st diikuti Adira 2nd Daus 3rd Maulana 4th Iwan 5th....dan masa yang sama Citrawarna berlangsung kat dataran merdeka malam tue....kita orang just tngok via Astro je then baru tue la kita orang lepak kat Q bistro....

Mady bersama housematenyer....

bersama DD dan juga Zul....


THE END.....

Photobucket
p/s : tunggu entry pasal bola tampar tu yer....heheheh

Jom esok kita g Tampar Bola

kekdahnyer esok bertemakan putih....

bola dah siap beli....

volleyball knee pad pun dah siap beli....

volleyball finger strips pun tak lupa untuk beli sekali....

ni pown penting ok....aku ni cepat sengal badan hahaha

cheersleaders pown dah siap tempah taw.....

apa lagi uolsss jom kita berentap kat VOLLEYBALL COURT TITIWANGSA esokkk....MyEm0.Com hahahah actually aku ni tukang backup kepada DD FABULOUS jer uolss....tukang sorak jer bersama kepompong gurl....dalam versi inggeris nyer "CheersLeaders" mampu ke tidak....pandai2la ko menjawabnyer cik samsiah oi.....


THE END......

Photobucketp/s : hah sebelum aku tido aku nak jalan2 kat blog korang kejap camat malam...MyEm0.Com


Tutorial


hye uolssss....hari ini aku nak share tutorial mcm mana visitor klu datang ke blog kita then dorang klik link tu terus ke new tab...tapi make sure web browser yang korang pakai tu Mozila Firefoz, IE 8 or Google chrome....bukan apa uolsss ni akan memudah kan korang gak...coz setiap kali orang klik link pada blog korang takde la terhegeh2 visitor tu nak buka blog korang semula....tak pasal2 visitor korang blah mcm tu jer...hahaha tapi aku sure uolsss blogger famous...no hurt feeling ok klu tak aku balut korang dgn toilet tissue nie
MyEm0.Com


so kita proceed...korang g ke DASHBOARD > LAYOUT > EDIT HTML > tapi korang kena backup template korang dulu taw.....just in case takut terjadi sumthing plk....lepas tu baru korang ctrl F dan cari "head" nie smpi dapat ok klu dah jumpa tu korang amik code ni korang copy and paste selepas "head" tersebut so lepas tu korang save....

hah lepas ni uolsss apa2 pown link yang korang letak kat blog korang sure akan ke tab yang baru...hurm tak caya sila klik sini CICI n CIKO

tapi klu korang rasa menjengkelkan korang boleh g semula ke EDIT HTML tu dan carik "head" dan remove......selamat mencuba yer....



THE END......


Photobucket
p/s : yeahhh makan malam....

alejandro lady gaga

hari yang sungguh aman....kejap lagi nak ujan so sebelum ujan lebat tu apa kata korang layankan dulu lagu LAdy GaGa - AleJandro....hurm not bad la lagi harap korang suka
MyEm0.Com





I know that we are young,
And I know that you may love me,
But I just can't be with you like this anymore,
Alejandro

She's got both hands
In her pocket
And she wont look at you
Won't look you at
She hides through love
En su bolsillo
She got a halo around her finger
Around you

You know that I love you boy
Hot like Mexico, rejoice
At this point I gotta choose
Nothing to loose

Don't call my name
Don't call my name, Alejandro
I'm not your babe
I'm not your babe, Fernando

Don't wanna kiss, don't wanna touch
Just smoke one cigarette and run
Don't call my name
Don't call my name, Roberto

(Alejandro
Alejandro
Ale-ale-jandro
Ale-ale-jandro) x2


(Just stop
Please, Just let me go Alejandro, Just let me go)

She's not broken
She's just a baby
But her boyfriend's like a dad, just like a dad
Draw those flames that burn before him
Now he's gonna find a fight, gonna fool the bad

You know that I love you boy
Hot like Mexico, rejoice
At this point I gotta choose
Nothing loose

Don't call my name
Don't call my name, Alejandro
I'm not your babe
I'm not your babe, Fernando

Don't wanna kiss, don't wanna touch
Just smoke one cigarette and run
Don't call my name
Don't call my name, Roberto

(Alejandro
Alejandro
Ale-ale-jandro
Ale-ale-jandro) x2


Dont bother me,
Dont bother me, Alejandro
Dont call my name,
Dont call my name, Bye Fernando
I'm not you're babe,
I'm not you're babe, Alejandro
Don't wanna kiss, don't wanna touch,
Fernando

Dont call my name,
Dont call my name, Alejandro
I'm not you're babe,
I'm not you're babe, Fernando
Don't wanna kiss don't wanna touch.
Just smoke one Ciggarette and run.
Don't call my name,
Don't call my name,
Roberto.

(Alejandro
Alejandro
Ale-ale-jandro
Ale-ale-jandro) x2


Don't call my name,
Don't call my name, Alejandro.
I'm not you're babe,
I'm not you're babe, Fernando
Don't wanna kiss, don't wanna touch
Just Smoke one Ciggarette and run.
Don't call my name,
Don't call my name, Roberto.


(Alejandro
Alejandro
Ale-ale-jandro
Ale-ale-jandro) x2


I'm not your babe, Fernando

Don't wanna kiss, don't wanna touch
Just smoke one cigarette and run
Don't call my name
Don't call my name, Roberto

(Alejandro
Alejandro
Ale-ale-jandro
Ale-ale-jandro) x2


Dont bother me,
Dont bother me, Alejandro
Dont call my name,
Dont call my name, Bye Fernando
I'm not you're babe,
I'm not you're babe, Alejandro
Don't wanna kiss, don't wanna touch,
Fernando

Dont call my name,
Dont call my name, Alejandro
I'm not you're babe,
I'm not you're babe, Fernando
Don't wanna kiss don't wanna touch.
Just smoke one Ciggarette and run.
Don't call my name,
Don't call my name,
Roberto.

(Alejandro
Alejandro
Ale-ale-jandro
Ale-ale-jandro) x2


Don't call my name,
Don't call my name, Alejandro.
I'm not you're babe,
I'm not you're babe, Fernando
Don't wanna kiss, don't wanna touch
Just Smoke one Ciggarette and run.
Don't call my name,
Don't call my name, Roberto.


(Alejandro
Alejandro
Ale-ale-jandro
Ale-ale-jandro) x2


THE END....

Photobucket
p/s : wahhhh nak tito kejap....

Makin lama makin mudah

selamat malam uolsss....kali nie nak wat entry pasal kecantikan la plk....klu semlm aku ada wat entry lintah dalam batang kangkung skang ni aku nak entry kecantikan.....ye la uolss dalam menghapdet blog ni kenalah diselang selikan agar ianya nampak menarik kannnn....klu ari2 bende yang sama kita nak citer kang takut ada yang bosan plk....eh aku ni lebih2 plk...bak kata entry pojie tuee...heheheh renung2kan la uolssss MyEm0.Comok selesai citer pasal pojie meh beralih ke topik utama nak citer pasal wanita2 yang mementingkan masa dan kerjaya hingga takde masa nak merias diri katanyer....hah amik kau picture2 kat bawah nie....mudah gitewww korang just lekat dan tampal.....








ni plk bagi yang nak bertemakan animal....jungle gurl katanyer.....




THE END.....

Photobucket
p/s : tgh carik idea nak jawab contest dari aisumi chan....

aku takmo makan kangkung lintah


hye uolsss....semuanyer dah makan malam ker??? klu tak jomla korang g terjah blog akak Rose kita sorang nie....dalam blog dia asyik citer pasal makanan....hurmmm teruskanla usaha kak Rose untuk menerokai dunia makanan ni yer....*betul ke ayat aku tu...hahaha apa ku kesah bak kata One Nation Emcees....MyEm0.Com


motif aku nak citer pasal makanan ni sebb tadi aku bersama housemate meredah ke gerai makan kat tepi star tu semata2 nak makan nasi goreng kampung....gua cakap sama luu nasi goreng kampung dia fuhhh mmg ada umphhh....tapi uolsss aku tapau je la coz tak selesa la nak makan kat sana hujan uolsss....so smpi je kat umah aku terus lantak nasi tue kata sedap kannnn tanpa perdulikan ciko n cici aku yang perlukan kasih sayang dari tuannya....MyEm0.Com

sedang aku melantak tu aku nampak batang kangkung uolssss...standard la nasi gorng kampung bersayurkan kangkung....so aku pown pernah terbaca email sorang pemuda ni makan batang kangkung tue then tak smpi setahun orang tu meninggal coz dia kena admit kat dalam perut dia tu ada lintah bersawang...hayoooooo mcm mana tu uolssss terus tak jadi makan batang kangkung tue.....satu keje plk duduk bersimpul asing2 kan batang kangkung dari nasi goreng tue....ye la uolsss lintah kan walaupun terbelah 2 lintah tu still lagi boleh hidup.....hah???? taw takut.....MyEm0.Com

matilah aku tak nak ada lintah kat dalam perut nie.......



THE END.....


Photobucket
p/s : wahhh malam ni hujann....confirm tidur aku seperti bayi....