semalam baru je tengok Salt lepas tu hari ni gosip pasal "Dia" dgn gambar X

evelyn saltfuhh gua cakap sama lu...citer ni memang superb dol....
MySpaceakhirnya ada gak bahan untuk aku update entry untuk petang jumaat yang bahagia ini...semalam aku, dd n zuzu g tengok cerita yang baru release Evelyn Salt sapa lagi yang tak kenal dengan dia diva sibibir mungil ni uolss Angelina Jolie....fuh citer ni seyes tak menghampakan kalau korang pergi tengok uolss...aku gerenti yang korang akan mendapat kepuasan sejati hahaha....

angelina jolie nakedmakan buah pun seksi ni kan pula gambar X ko tu...

lepas tu nak dijadikan cerita boleh pula gambar bogel Angie bersama pasangannya ni Brat Pit tersebar uolss...huh baru semalam aku admire ko lepas tu arinie ko wat hal...tak suka dengan ko lepas ni ko jgn datang merayu kat aku hahah....boleh????

angelina naked picture"huh betul ke gambar i dengan brat dah tersebar luas....OMG maaflah time tu i tak sedar sebab i ada amik dadah...dah saya khayal dalam 14jam...so time tu saya tak tahu apa yang terjadi...saya tidaklah sempurna mana dan setiap orang mesti ada pengalaman buruk dan dan ianya cuma berbeza-beza diantara kita semua..." jelas jolie uolss...SUMBER


P/s : sekian update dari Qiefly si Jolie
QieflysiDolce

KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI

KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI cepat join nanti logo tu boleh di silih ganti dengan logo korang :p

wahhhhMySpacesudah lama rasanya aku tidak buat entry sebegini....heheh pernah ker aku buat??? yesss bagi korang yang gila GLAM macam aku ni korang boleh lah join buat logo dan entry seperti yang di anjurkan oleh Uncle Ben.. tapi dengan syarat korang kena wat satu logo tak kiralah korang nek letak gambar kamu or gambar orang lain apa yang penting kamu kena letak logo Kelab Blogger - Ben Ashaari bersama dengan nama blog korang kalau tak sia2 je contoh seperti dibawah :p

KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI qiefly si dolcehiksss....
P/S : so tunggu apa lagi jom la join :p
QieflysiDolce

Kini kamu boleh bawa Bunkface (CelebriDucks)mandi bersama.

celebriducks bunkface the coolest Bunkface....
MySpacemaafkan aku jika tajuk blog aku ini berlainan dengan isinya...tapi betul apa skang ni Bunkface dah menjadi "Selebriti Itik"...kita patut bangga dengan group anak muda ini kerana mengharumkan nama malaysia kini mereka adalah satu-satunya yang pertama di asia keluar dengan produk CelebriDucks...jangan macam-macam ok sebab banyak artis antarabangsa yang dijelmakan contoh seperti Elvis Presley, Micheal Jackson dan banyak lagi...

MySpaceuntuk pengetahun korang semua patung ni dah pun release pada 24July 2010 yang lepas dan kini korang boleh dapat patung itik dengan harga RM85.00 tiap satu...bagi korang yang meminati group Bunkface ni korang boleh lah bawa "mereka" tiap kali mandi haha...

celebriducks samSam

celebriducks paanPaan

celebriducks youkYouk

nak tahu lebih lanjut klik www.broadwayacres.net
sumber berita Mangga


P/S : cepat sapa yang baik hati hari ini...aku nak sekorMySpace
QieflysiDolce

LG Cookie Monster party - part 2 final

part 2 is now release....

ok seperti yang dijanjikan aku akan tetap gigihkan diri untuk mengupload entry LG Cookie Monster Party part 2...MySpacedan dalam entry part 2 ni lebih kepada aktiviti yang diadakan kat dalam club tersebut...sekarang biar gambar menceritakan segalanya....MySpace

sebelum party start kenalah ada sepatah dua kata dari Nicholas Chay (vampire versi baik :P)

the Red astonishing diva Red Mummy...her dress is blue color but then am quite envy on her boots...darling i makan hati u taw... :p

wahhh congrats to Mr. eyriqazz menang lucky draw

wahh tak lupa juga kepada Cik Lily Putih beliau pun dapat lucky draw...congrats

blogger tercomel tak lain tak bukan Miss Aud

one of the monster....

huh sempat lagi aku dengan DD berposing bersama orang kuat nuffnang iaitu Nicholas Chay

alahaiiii comel sungguh costume dia kan...lilo n stitch

akak cantik dari LG krew datang buat lawatan...uolss sempat lagi berposing kann...nanti boleh keje kat LG kannn :p

makan tme...vampire kena juga cabut gigi palsu uolsss...kalau tak tak boleh nak kunyah pasta itu :p

picture ini penuh dengan drama...si ibu memberi si anak minum melalui straw...susah wey nak pasang balik kepala tu once take off... :p

persembahan yang cukup catchy dari wonder Nuffies...untuk video klik dibawah




pertandingan makan chipsmore tercepat...dan Yeejin adalah pemenangnya...untuk video klik dibawah




Male & Female best dress nominees....and the winner is DD the Predator

separuh dari blogger yang menghadirkan diri...

P/S : maaf ya kawan-kawan takde part 3 sebab semua aku dah sumbat masuk :p
QieflysiDolce

Hari ini aku stress dan down. Mungkin ini sudah takdir bagi ku

c902 were lostmy phone were lost....how dramatic

MySpaceuolsss...sedih sangat hari ini sampai tak ada mood nak update entry berikutnya...ni pun tengah tension...phone kesayangan aku dah hilang petang tadi selepas aku jumpa member aku...tempat kejadian kat Kg Baru dan aku start perasaan phone aku hilang waktu aku kat Maxis Center KLCC....arghhhh tak ada mood mahu teruskan lagi...
c902 sony cybershotmy baby c902 sony cyber shot...lepas ni susah la aku nak snap pic...time g bali1 & bali2 pun phone ni yang banyak berjasa uolsss....

P/s : aku yakin ini semua ada hikmahnya....MySpace
QieflysiDolce

Costume Kifli ally ke LG Cookie Moster Party - Part 1

LG cookie monster party Neutral Club
aku malas dah nak peram lama-lama entry ni so decide nak publish hari ni...dan aku budget ada 3 part kot!! kita start dari part 1 intro costume aku then part 2 & part 3 aku akan cerita apa yang berlaku kat dalam Nuestral Club tu...huhu memang happening jom layan costume aku sebelum dah selepas :p


Costume the weldcostume ni sewa kat the weld...comel kan baby tu ???

qiefly si dolcemuka yang virgin sebelum aku buat makeup yang horror dan hasilnya seperti bawah....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
vampire qiefly si dolcehehehe...sempat lagi posing kat luar club neutral tu sebelum masuk salin costume...

costume vampire qiefly si dolcegrrrrr......penat taw nak wat make up nie...thanx alot to uncle YouTube for the inspiration....

P/S : malam ni aku akan try publish part 2...so sekarang mahu siap pergi ke kelas....tataaaa

Gambar terbaru Jehan Miskin....

qiefly si dolcewow...time kemunculan Jehan Miskin dulu memang meletup uolss aku suka sangat tengok hasil lakukan dia...tapi biasalah manusia cepat berubah dan cepat muak so lama-kelamaan tak minat lepas tu jadik kain buruk :p

lepas tu setelah sekian lama mendiamkan diri...kini Jehan muncul dengan imej yang menakjubkan bagi sesapa yang melihatnya....nak kata gothic tak juga nak kata budak punk tak juga abis tu apa imej Jehan ni sebenarnya uolsss...ni mesti pasal nak buat drama siri baru so dia kena bawa watak emo kannnn....apa pun uolss layan gambar kat bawah ni....

imej baru jehan miskin
imej baru jehan miskin

p/s : yang penting uolss ada orang kata imej ni macam orang asli Qieflybetul ke uolss...
QieflysiDolce