Aku rasa mahu rejam betina ini.

apa pun izinkan aku bagi flying kick kat minah tu....

uolsss actually post ni dah lama aku nak buat tapi still pending...sumber gambar ini aku cilok dari seorang blogger kanak-kanak perempuan so aku sebagai Umat Islam tidak akan sesekali berdiam diri dengan perkara serius macam ni...yer aku akui aku cetek dalam Ilmu Agama tapi aku tidak pernah sesekali memperlekehkan Agama sendiri apatah lagi Agama orang lain...kenapa perlu ko edit sampai macam tu sekali betapa hina nya...Ya Allah hanya Engkau sahaja yang mampu membayar cash kat minah durjana tu...MySpace

aku pasti perempuan tu saje je nak edit dia tgh duduk di atas Kabah dengan harapan Umat2 Islam yang lain akan marah nak mencetuskan kekecohan...kalau mereka rejam dan belasah ko pown takpe aku lagi suka sebb kami mahu menegakkan keadilan diatas perbuatan kejisss ko tue wahai minah salleh....MySpace

Gambar penghinaan tersebut dah diremove atas permintaan blogger....

tapi macam mana klu perempuan tu takde kaitan dengan gambar tersebut...mungkin orang lain yang edit lalu menyebarkan di laman internet...arghhh tidak kira la sapa yang melakukan kerana kamu itu satu darah yang sama...aku makin bertambah sedih dan kasihan melihat orang2 seperti kamus semua...

p/s : yer ko mampu senyum sebb tiada sesiapa yang dapat menyentuh diri mu disaat ini tapi ko kena ingt Doa kami adalah merupakan senjata terkuat...Amin

Ada kekecohan di KLMU. Apa yang telah terjadi?

aku ada member study kat sini gak...

hye uolsss....selamat pagi semua nyer...sekarang ni aku dah start tak taw nak wat apa sebb cuti sem bakal tiba ditambah lagi dengan sekarang musim exam...and i've got 4 paper exam to attend next month(november)...hurm harap2 aku dapat lah yer score baik sikit dari sem lepas agar pointer aku tu naik sikit hehe MySpace yeay!!!

hurm bercerita pasal exam ni aku nak share kat korang dimana student KLMU wat kekecohan di depan kolej dorang sehingga menyebabkan trafik jamn yang teruk dekat area Jalan Raja Laut...kes kekecohan ni berlaku kat 27 october baru baru nie...huh baru lagi kot dorang wat kekecohan ni kannn....


hurm atas sebab apa aku pown sendiri tak taw MySpace so korang kena tengok video ni unutk fahaman lebih lanjut

lolita kamu tidak boleh sesuka hati buat kekecohan taw...setiap masalah pasti ada jalan penyelesian...ingt tu???

p/s : anyway aku harap masalah mereka dapat diselesaikan dengan cepat kan sekarang ni musim Exam kesian mereka takut lagu tertekan...

I'M Yours (Ku Milikmu) - Amri

hah uolsss kali aku nak citer pasal mamat kat atas ni...citer nye bermula macam ni...petang tadi sebelum aku nak kelas aku godek2 dulu Uncle Youtube ni sebab aku dah bosan kenalah carik entertainment...godek punyer godek aku terjumpa satu video nie Amri - Im Yours (Malay version) with lyrivc MySpace kalau nak FB beliau klik SINI

dan my 1st impression was amaze...hurm mana tak nyer even though dorang ni just translate bulat2 dari BI - BM tapi hasil nyer memang sweet...actually ada beberapa buah lagu lagi yang ditranslate kan ke BM tapi aku paling suka lagu Im Yours (Ku MilikMu) by Amri nie... klu korang nak enjoy klik lah link kat atas tu yer :P

p/s : benda ni dah lama awal tahun lepas...tapi aku tak kisah aku tetap nak update gak hahaha....

kucing ni memang berani.

uolsss mampo ke posing macam i???

hye uolsss...burp!!! alhamdulilah kenyang uolsss baru lepas melantak katanyer... uolss dah makn ker??? klu belom tu g la makan yer jgn dok asnyik mengadap lappy jer tak elok nanti mata jadi rabun MySpace haha...

milik siapa kucing diatas tu??? tuan dia tak takut ker klu kucing tu tersilap posing terus jatuh hilang lagi satu nyawa sebagai kucing betul tak?? hurm kalau kucing aku ni sure aku dah pukul laju2 bontot dia siapa suruh nakal sungguh....kalau fetish nak berposing sekali pown pergi lah posing kat tempat lain kan kat tepi aquarium ker tepi TV LCD ker...ni tak, kat situ gak ko nak bertenggek...haish aku tengok kucing ni aku pula yang naik gayat....ingt lagi time kecik2 dulu aku penah naik ke rooftop flat 5 tingkat tu dan berdiri sebiji macam kucing ni.buat...budget nak tahu gak kan apa itu rasa gayat....mau tak kalau time tu angin bertiup kencang tak pasal pasal jadi arwah uolss....MySpacetak le dah nak update blog nanti kan hahaha.....tapi takper time kecik tu aku masih lagi budak ingusanMySpace

p/s : tapi takper kucing ada 9 sembilan nyawa....

Pakcik ni confirm asal dari seberang.

comel tak monorail cat nie :P

hye uolsss...selamat tgh malam.....hah aku ni gegehkan tadi ada banyak masa tak nak update blog time orang semua dah tido baru aku bersemangat nak update MySpace hah ni aku nak citer sikit kat korang semua...klu korang naik monorail or putra or kereta api penah tak korang ni duduk bersila ala2 mcm duduk kat umah haha....takde kannn tapi aku respect pakcik sorang ni dah lah tempat duduk tu dia dah conquer separuh siap naik kan kaki lalu bersila lah beliau...yang aku ni hanya perhatikan jer gelagat beliau hahahaMySpace

time aku nak snap gambar pakcik ni dia boleh plk toleh belah sana kan....macam taw2 je yang aku tgh snap pic dia...duduk bersila tu memang elok pakcik tapi agak agak r tabiat duduk bersila tu sampai terbawa kat mana2....macam mana klu makan kat restoran takkan nak duduk bersila gak kot ???

p/s : dari rupa dan cara dia aku yakin pakcik ni memnag orang seberang MySpace

Terima kasih dekat hamster aku yang comel "CIKO"

hye uolss...saya ni hamster bukan orang utan yer :p

pada minggu yang kian lepas aku buntu taw nak cari apa pasal tajuk presentation nie...lecturer aku dah mention siap2 kita orang semua boleh present any topic yang kita orang suka...tapi aku ni lenguh skit nak cari topik apa yang menarik untuk di present kan kat semua orang...so masa makin suntuk preparation tu pown kita orang tak wat lagi so takde pilihan lain aku decide CIKO untuk tolong aku kali nieMySpace presentation tu kol 8.30am pagi tapi kol 8am lagi kita orang dah sampi kat kampus al maklumlah takut terlewat uolsss...dah masa pown berlalu tik tok tik tok....

akhirnya dapat gak aku present walaupun ianya sekadar bersahaja apa yang penting lecturer and budak2 kelas aku enjoy dengan present dari kita orang...tambah lagi dengan ciko aku yang tembam tu kan "SO GEBU LAHHH" hah kata member aku sorang tu tak tahan dengar uolsss comel giler my ciko ni....MySpacekorang tngok r my ciko ni...perangai teruk nak mamposs kat dalam keta susah nak jaga...




ni tak tahan..siap masuk dalam kotak tissue lagi...ko jgn kencing kat dalam tu sudah la yer :


P
p/s : my ciko skang ni tengah tidoooo....zzzZZZ takmo kaco dia sebb tengah malam kang baru dia start mengayuh roda dia tu :p

[Gadget] Aku mengidam Walkman W series Mp3

pilih mana satu uolss...nanti adik belanja...


hye uolsss...tgh buat apa tu...dah tido ker?? hye awal lagi lah meh layan kopi secawan dua...aku ni pown exam dah dekat tetap gegeh update blog...blog addicted lah katakan... so kali ni aku nak just share dengan uolss pasal satu gadget sony nie...dah lama aku mengidam hendak kan gadget seperti itu..."Walkman W series Mp3" yer saya memang dah lama impikan menatang tersebut...

dengan harapan bulan depan aku rasa nak wat rasmi my first cash out dari Nuffnang...tapi apakan daya isi dalam Nuffnang tu pown tak bergerak2 aku pown tak tahu lah kenapa....sedey uolss

hah tu dia...cantik tak klu gadget color pink tu melekat kat kepala aku...pink itu sexy ok..

p/s : wahai uncle nuffnang bagi lah aku rezeki yang mencurah2 hahahaha.....

Garfield si kucing parsi

hye uolsss jgn takut saya ni kucing bukan hantu yer MySpace

pada minggu yang lepas aku membawa diri ke gombak semata2 untuk melihat my baby Garfield haha...gigih juga aku kan yelah aku kan berhati binatang macam uolsss...takde lah uolsss gurau2 canda je yer actually aku ke gombak tu untuk tolong my member yang nak berkahwin so sebagai kawan rapat kena lag datang menghulungkan tangan tolong apa yang patut MySpace baik juga aku ni kannn...

nampak tak kucing dalam sangkar tu...hah tu lah dia Garfield member aku ni actually ada 2 kucing taw satu si Garfield ni dan satu lagi bernama DJ...eh klu tak silap aku penah citer pasal mereka berdua nie...KLIK SINI

Garfield ni betina uolsss...so sebagai betina kenalah peramah...even though kalau ada kucing jenis tempatan pown dia tak kisah dia pilih bulu uolss dia suka ada member ramai2 ni...kesian dia time ni dia tak boleh dilepaskan sebab orang tengah busy wat persiapan...kang takut hilang plk kucing ni dah lah mahal MySpacekucing putih tu actually jiran dorang yang punyer tapi suka datang umah member aku ni sebab my member selalu beri dia makan...hye tuan ko sendiri tak bagi makan ker?? haha caruttttt

p/s : kat umah aku ada CIKO jer...my baby hamster :P
QieflysiDolce

Kerja mereka lagi teruk dari korang buat sekarang ini.



hye uolsss salam jumaat semuanya...di atas kesempatan ini aku nak berkongsi sedikit pasal perkerjaan yang korang lakukan skang ni...aku sngt pasti ada diantara kamu akan merungut diatas kerja yang diberikan kat korang...bukankah kita seharusnya bersyukur...sebab apa aku cakap mcm ni sebab aku sngt prihatin dengan kerja2 mereka ini...tanpa mereka sapalah yang akan buat kerja2 teruk itewww klu nak harapkan orang lain for sure memang dah letak jawatan siap2...*sama lah juga dengan aku ni hah...MySpace hah sebagai contoh korang jangan lah lepas ni nampak orang yang kutip sampah dari rumah ke rumah tu buat2 geli ok...aku sangat menyampah orang macam tu rasa macam nak karate je batang tengkuk korang...MySpace tngok la pic kat bawah ni yer :







p/s : berkerja untuk sesuap nasi uolsss....tak pown untuk sebuah beg prada matilahhhh~~~
QieflysiDolce

ceritera Adam Lambert live in Malaysia Released

hye uolsss...ingt tak lagi Adam Lambert Glam Nation pada minggu lepas...dan aku penah wat entry pasal adam lambert ni tapi takde rezeki so am quite disappointed on that moment sebab aku tak terpilih uolsss...sedih mcm nak bunuh diri pown ada MySpace since aku ni diehard fans adam lambert akhirnya aku dapat gak g konsert tu atas belah ehsan member aku sorang ni hahaha....DD invite aku pergi sekali uolsss macam tak percaya jer...ada aku kesah aku tak memang contest tu tapi aku tetap dapat g kannn...hurm suka lah macam nie MySpaceok2 korang tengok la gambar kisah perjalanan yang kami lalui bersama2

hah amik ko...aku berposing sakan dengan DD for sure la adam lamber tu makan ati...

hah ni lagi satu member aku...ZUZU si budak sengal...penat taw nak cari last minit dress ni semua :P

Squad ERA telah mention yang dorang akan tiba kat bukit jalil dalam kol 7 sharp bersama 4 tiket...kekdahnyer kita orang tersmpi awal lebih kurang kol 6pm mcm tu...apa lagi uolss mandi peluh aku taw..apa pown TQ ERA FM...lap ya

untuk menghilangkan haus...kita orang sempat lagi melantak ice cream walls...ni pown setelah aku merengek2 kat dorang semua... :P sayang korang semua...

sebelum adam perform aku sempat lagi melaram ok...btw kta orang kat ROCK ZONE...memang dekat r dengan stage...nampak clear adam lambert tu uolss...

huh tak nak mengalah uolsss...back to back pose....maaflah klu ada yang terover shadow...dah tema malam tu GLAM...sama macam blog aku...

akhirnya selepas kol 9 lebih adam lambert muncul dengan jubah purple dia...memang mantopppp r...dia tak perlu nak over2 coz suara dia saja buatkan kita orang semua meremang bulu roma...

ni time dia bawa lagu yang seterusnya...dia tak banyak cakap just straight continue menyanyi jer...

last but not least...ni perform terkhir dia...dengan tajuk IF I HAD YOU...ooo aku sngt suka lagu ni...plus dengan suara dia yang rock tu....haish jangan cakap r biler part tinggi tu dia tarik suara...terkilan aku dibuatnya...

biler show dah abis...pose terakhir kena ada gak uolss...baru lengkap sesebuah majlis hahaha
btw yang kat tengah tu member DD from Filipin

last but not least...sebelum nak balik katanyer....

wall of fame...penat taw nak tunggu turn untuk snap kat wall fame ni...very the nak wat kenangan uolss....mampooo????

p/s : dah nama pown bertemakan GLAM...so aku sngt suka benda2 yang ada GLAM BLINK nie...ader aku kesah apa orang nak kata...ko cakap aku dengar...mulut orang mana leh nak tutup uolss :P
QieflysiDolce