Dalam wireless network pun nak berdengki.

ouh...aku model tip top rupanya...

hye apa khabar uolsss??? sihat??? dah lama tak dngr khabar berita dari uolss maklum la aku budget kalau cuti sem ni aku akan lebih bersemangat nak update blog...tup tup tup tambah bersawang lagi la blog aku ni kan...actually banyak entry yang aku nak post tapi simpan lebih lama baru kata orang ada umphh...kannn feeling2 kejap uolsss tak salah kalau nak feeling2 ni kan bukan nyer berbayar pown MySpace


korang meh la rapat skit so senang kita nak bergosip...alaaa kali ni aku just bergosip lite2 jer malas nak carut lebih2 kang orang yang aku carut tu jiran sebelah aku hahha...MySpacesudah terang lagi bersuluh orang yang aku nak gosip ni area rumah aku gak...cerita nyer macam ni kita orang pasang streamyx ni dah dekat 6 bulan macam tu la...so dari 1st setting kita orang dah mmg tetapkan nama wireless network kita orang sebagai "TOPMODEL" sebb dulu selalu feeling2 tengok ANTM kannn....

klik untuk lebih tip top :)

lepas tu yang tak tahan ni...ada lah rumah adek-adek yang duduk area rumah kita orang nak baru pasang wireless agaknyer...tiba nak letak nama wireless dorang sebagai "KAMILGMODELTIPTOP" amik kau...sah2 lah isi rumah tu di diami oleh adek-adek baru nak naik hahahha....kelakar betul uolsss ni pasal nak namakan wireless pown perlu ada rasa PHD...sadisssMySpacelepas tu dalam seminggu kemudian nama tu dah takde ada dalam wireless range ni mungkin sebb dorang dah bosan kot sebb kita orang tak bagi balik feedack...asal nyer kita orang pown nak cerca balik tapi kalau difikirkan tak dapat faedah pown uolsss....makan lagi baguss :P

kalau ko tip top ko ada kaki macam ni...sembah mak hayam kita :P

Penyamun ni bapok ker?

hari ni kita citer pasal Compact Powder Miyami jer...

hah sebelum tu uolsss nak tnyer kat korang kat sini...korang taw tak apa tu DRAG?? bukan "mengheret" yer kawan2 itu versi bahasa inggeris tapi ni versi lain...drag tu maksud nyer si lelaki comel make over hingga menjadi wanita tak sempurna..MySpacehahaha ada faham sekarang ni??? kalau tak faham gak ko g hempap kepala korang kat batu lesung tu sure lepas ni akan lebih faham...

ok berbalik pada cerita asalnyer macam ni...kawan aku ada citer yang kawan dia tu pernah kena samun...yer lah uolsss mana tak nyer dia ni lfeeling2 lelaki gagah yang boleh pertahankan diri tengah2 malam walaupun dalam badan tu penuh dgn naluri dan kudrat wanita kannnn...

oh no...i kena samun uolsss...tolongggg!!!

ok biasanya kalau orang nak samun ni sure kat tempat gelap n sunyi kan so malam tu member kawan aku tu tidak bernasib baik yer...semua barang2 berharga dia kena samun dengan compact powder miyami sekali uolsss...MySpacetak tahan yer apa penyamun tu nak buat dgn compact powder miyami tu...confused seketika....penyamun tu bapok ker????

akak kena pakai compact powder sebelum kluar menyamun yer...

hahaha....aku rasa penyamun tu time tu kalut so dia ingt compact powder miyami tu adalah Iphone 4 kannnn walaupun time tu tak released lagi...kesian kat kawan member aku tu...so kepada korang yang suka keluar malam tu ensure that you guys got friends to company to go anywhere...wah tetiba beromputih plk aku kannnMySpace

Aku benci bila Junior Smoking.

layak la muka ko tu...

yer apa khabar adek2 kakak...hah sapa kakakk??? MySpacetakpe la uolsss bukan selalu aku feeling2 women kannn...ni la akibat nya kalau dah lama tak update blog dah jadi noya aku dibuatnya...ok baik la berbalik pada citer yang sebenarnya...

actually benda ni dah lama...tapi aku malas nak post dan aku malas nak sentuh issue macam nie..."Bagi Siti tu semua bagaikan SAMPAH" aku repeat yer SAMPAH!!!

kesian ko kan...orang cakap ko sampah nyoiii...

bukan apa...skang ni aku sngt suka tngok junior2 aku kebanyakannya orang ada-ada yang berfikiran terbuka...tapi masalahnya budak-budak ni terlalu terbuka mindanye dan terlalu terdedah mindanye...yesss seperti student sekor ni yang penting perempuan ok and still ko boleh merokok kat public(kedai makan) which is berdekatan dgn campus kita...ko jgn ingt aku ni macam nenek2 yang nak bagi ceramah ok...walaupun aku macam ni aku takde la nak merokok n bagi tngok kat semua orang yang kita ni boleh merokok...

tngok dia ni merokok sorok2 :P

no hurt feelings ok...its better aku mention kat sini maunyer kalau aku bagi setempek kat muka ko time tu...sure ko rasa bangga kena soundkan...MySpace

Hanger dalam Star Train

kelas ko maria ada pelbagai jenis hanger...

ok yer adik2 hari nie kita akan bercerita tentang hanger dalam bahasa melayunyer penyangkut baju...hari tu aku tengah feeling-feeling kat dalam train tiba aku ternampak hanger ni kat tersangkut...meriah orang sekarang ni siap boleh sidai baju kat dalam train gitew kan...yang penting yer takde sapa yang berani nak alihkan hanger tu...kenapa kah?? berpuaka ker?? heheheMySpace

yenna tu sempat lagi tidur yer...

p/s : ada kisah silam dengan hanger baju uolsss...malu nak citer hahaha

Budak perempuan 18 tahun mengembang.

kembang tak korang tngok i diselaputi coklat...

hah sure korang rasa terloncat2 nak tahu apa tajuk aku ni kan...uolsss pown sama macam aku ni hah makhluk tuhan yang biasa tak lari dari melakukan kesilapan kannn...tetiba aku nak berceramah bagai...ingt tak aku penah upload video pasal budak kl cium tepi jalan...ingt lagi ke tak?? kalau tak klik lah link tu yer skang ni viewer dia dah mencecah 16 lebih yer komen pown semua amat menakutkan haha sesuailah dengan muka dorang berani buat berani lah tanggung malu...skang ni satu malaysia dah tahu ko jawab lah sendiri sundellll~~

disebabkan U lah satu malaysia tngok video I cium tepi jalan aritu

ari tu mak aku ada cakap biasa lah perempuan kalau umur dah cecah 18 tahun dia cepat mengembang bila bersama lelaki...tu diaaa apa yang mengembang aku pown tak taw yer...rupanya bila perempuan ni mencecah umur 18tahun dia mudah tersentuh dan tersngt feeling didalam sesebuah hubungan itu...korang faham tak??? maksudnyer 1st lover lah uolsss walaupun dia tahu cinta tu tak kemana just hanya untuk jadi bahan uji kaji jer uolsss...tapi biasalah statement orang tua2 ni mmg exotic skit...so pesan mak aku lagi jaga2 la anak dara skang ni especially umur 18 tahun tu yer sebb time tu dia start nak mencuba sesuatu perkara yang baru...korang faham2 la sendiri yer nanti aku cakap terus terang kang blog GLAM ni dilabelkan blog sex plk hahahah....MySpacejust kidding jer uolsss....

tergoda tak dengan abg ni...dia pown tgh mengembang gak tu....

Aku dah merdeka. Merdeka lah sangat

yeay merdeka....lompat tinggi-tinggi

yeay merdeka....hahaha merdeka lah sngt kan uolsss...biasalah sebagai student memang tak le lari perkataan merdeka tu selagi diri kita ni bergelar student...ouh can u guys feel it macam mana rasanyer kalau dah abis paper ni hendaknyer pula last paper...sapa tak dapat feel gak meh sini aku cepuk kepala dengan sandal gladiator aku hahaha....MySpace


alah karang ni suka r sebb cuti sem cuba kalau dah masuk hari berikutnya mau tak bosan duduk kat umah berkurung dalam bilik tanpa melihat dunia luar...matilahhhhh....sebenarnya ada juga lah beberapa aktiviti yang aku plan untuk cuti bulan ni tapi sudah menjadi kemestian kita hanya merancang tuhan yang menentukan....aku paling tak suka kalau perkara sedemikian terjadi betul tak uolsss....korang pown mesti sama kannn ????MySpacesedih kannn????

uolsss jom kita pakat ramai-ramai g berkelah nak tak???

yeay saya dah habis paper...korang biler pula???

p/s : selamat maju jaya untuk semua orang weeee~~~

blog aku yang kedua


hah uolsss tgh buat apa tu??? dari pada aku tak study ada gak faedahnya aku update blog kan dari aku tido buat taik mata jer lepas tu berat badan naik menrungut tak berhenti2...nie kan pula dah start cuti sem ayooo matilah kalau cuti nie duduk kat umah jer confirm berat badam melonjak tinggi...damn~whatever lah kan aku nak bagi taw kat korang2 semua ni...aku dah ada blog ke-2 dimana aku try berskeping omputih uolsss...huh tak percaya ker??? kalau tak caye gak klik sini...yan penting aku yakin ok walaupun ayat2 aku semua tu hazab...

gini citernyer semalam ni gegehla aku meroyan kat youtube lepas tu terjumpa minah sempoi ni hahaha...seyes aku sngt suka they way she talk sngt sempoi plus cute...matilah~~~MySpaceklu korang nak g tngok blog dia klik sini fuh dia tu dah lah berblogging since 2005 macam mana aku tak pernah dngr pasal akak ni... :P btw aku tak kisah pown sebb aku memang dah tak tahan coz dari dulu lagi nak try berskeping2 ni...tup2 hari ni baru dapat hidapat katanyer kannnn~~

uolsss budak verangan tu ada blog inggeris skan ni....cantik ke dia???

jelatang...berani ko carut aku...amik ko tamparan monyet ku ini....

huh layak la muka kauuuu....MySpace

p/s : practise make perfect uolsss....betul kannn walaupun tunggang langgang hahaha :P

Tolong lah jadi permbersih sikit


humr aku paling tak suka kalau pergi ke public toilet...sebb walaupun ada cleaner kebersihan masih lagi tak terjaga...yelah bagi orang ada2 sekarang ni kalau masuk kena bayar 20sen or 50sen dorang mesti akan buat sepah sana sini very the tak ada etika kan uolsss....yang paling aku tak suka kalau dah lepas O' O' dorang tak flush isk aku pula meyirap tngok perangai dorang...jijik dan kejis uolsss...

tu takpe la kat public toilet memang banyak ragam yang kita akan jumpa tapi apa plk pendapat anda kalau kat kampus korang sendiri yang buang air tak reti nak flush...isk aku mmg tak boleh blah dgn studnt yang macam nie...harap je dah batang semua dah potong tapi otak talak ada...aku ingat lagi hari tu masuk toilet lepas tu buka je pintu tandas ada ketulan emas bersinar memancar2 plus tgh aroma ewwww~~~what a disgusting creature you really are??MySpace

oiii puaka ko memang busuk taw tak???

p/s : so lepas ni tolong lah hormat orang lain yang sama hendak menggunakan toilet tersebut ok....

Mahu berBBQ di Sungai Congkak...

hurm bersih tempatnyer yer....

ouh pagi yang sungguh indah dan meriah...sudah lama aku menunggu masa nie nak berkelah bersama rakan2 lepak aku...previous entry aku ada wat pasal berkelah kat PANGSUN kan...so skang ni kita orang budget nak buat kat sg congkak plak...apa apa event harus berlandaskan tema yer...event kat pangsun lepas bertemakan FABULOUS CUTE DAY...

for sure kali lagi meriah....

so kali ni kat sg congkak bertemakan The RED Devil touch of Heaven...ayoooo matilah aku pown tak tau kenapa event management tetap kan tema macam tu...korang jgn salahkan aku sebaliknya salahkan event management kitaorang....ok lah uolsss dah nak gerak ni...update light2 jer....later on aku akan publish entry pasal sg congkak...dadaaaaaa

p/s : btw selamat hari Deepavali semuanya....

“IF I HAD RAPUNZEL’S HAIR”

hurm aku memang mendambakan rambut yang panjang tebal lurus kuat serta bermaya...ada banyak benda yang aku boleh buat jika aku ada rambut yang panjang menawan...dah lah panjang 70KAKI warna rambut pula warna keemasan lepas tu ada magik plk...hye lagi senang hidup aku menjalankan rutin harian...

contoh kalau aku nak kemana2 tempat yang aku suka...aku hanya perlu duduk kat atas rambut aku kemudian niat dalam hati then rambut aku pown akan bawa ke tempat yang hendak dituju MySpace so lepas ni kalau nak ke kampus hanya menggunakan rambut saje uolss...
senang uolsss jimat minyak haha...

rambut aku ni juga memang flexible uolsss sebab biler aku penat berjalan aku terasa nak duduk or berehat sebentar aku tak perlu nak cari kerusi awam untuk duduk sebab apa rambut aku ni sudah cukup untuk menampung berat aku...
nak tumpang duduk ke uolss??

sekarang ni dah hujung tahun kan uolsss so hujan dan negara kita ni selalu sngt dah hujan...kalau boleh dikatakan tiap petang confirm akan hujan...kalau aku nak pergi mana2 confirm nak bawa payung malas la uolss leceh...dgn adanyer rambut aku ni sekarang amat mudah bagi aku...hanya dengan rambut yang lebat ini walaupun hujan aku boleh keluar rumah tanpa risau kebasahan...
uolss nak tumpang payung i tak??

lepas tu dikala aku kepanasan aku tak perlu mencari kipas kat mana2 sebb rambut aku yang panjang ini memang banyak fungsinya...walaupun rambut aku ni nampak jer tebal tapi once rambut aku ni berpusing dan berpintal rambut aku ni terus menghasilkan udara yang nyaman taw...
kalau uolss panas biar aku sejukkan....MySpace

memandangkan rambut aku ni cantik, panjang, lebat dan kuat for sure mesti ada yang cemburu akan rambut ku ini...yelah manalah tahu ada yang nak gunting rambut aku ni or nak culik aku lepas tu buat yang bukan2 kat aku isk tak mahu la macam tu...so apa lagi uolsss nasib baik rambut aku ni ada seni pertahankan diri uollss...sesapa je yang nak kacau aku sudah tentu akan terima nasib yang teruk...sebb rambut aku yang lembut ni boleh bertukar menjadi lembing yang tajam...hah lepas ni aku yakin takde sapa yang berani nak dekat...

kalau nak rasa marilah dekat...MySpace

ADOIII!!!!!! sakitnyer belakang aku jatuh dari katil ni....lor rupanya semua tu cuma mimpi ker??hurm tapi takpela walaupun mimpi aku tetap berpuas hati jika aku dapat rambut Rapunzel tu kan...macam2 yang aku boleh buat seperti kat dalam mimpi aku tu walaupun hakikatnyer rambut aku pendek jer uolss...
yang penting rambut aku perang bukan keemasan :P

p/s : jom join contest ni KLIK SINI!!!