Jan 14, 2011

DiGi Done Right Camp! 1st event on 2011


what's up yaw!!!....kalau tak silap minggu lepas kot Nuffnang ada call aku untuk Digi Done Right Camp nie...wow best giler rasanyer tahun baru event baru kannn...begitu lama aku menyepi tak update blog sebb event awal tahun memang tersngt2 pack nak lagi dengan event kat melaka hari tu fuh!!! jgn cakap r mak menang 2 awards nok hahaha....later on aku citer ok very the pelbagai drama queen

oh yeah!!! kepada mereka yang join camp [2D1N] ni jumpa korang esok yer...kepada mereka yang berkumpul kat kelana jaya esok jangan terlambat pula yer sebb sebelum 8.30am kita kena ada kat Station Kelana Jaya tahu!!! hurmmm tak sabar rasanya nak datang esok, dah la 1st time nak datang sure best giler. btw thanx to DIGI n Nuffnang also :p

Date: 15-16 January 2010
Venue: D’House, Lot 10, Jalan Delima 1/1,
Subang Hi-Tech Industrial Park,
40000 Shah Alam, Selangor.

see u guysss there...

No comments :