Jan 16, 2011

Digi Done Right Camp 1st n 2nd day

CHALLENGE!!!!

morning u guysss....dah berapa hari aku mendiamkan diri last entry dari aku tu pun pasal Gegarkan Blogger U dan seterusnya busy sebab join DIGI DONE RIGHT CAMP nie...ouhh seriously guys its really worth it for me to attend this kind of event...aku tak tahu la kalau hari ini kami semua sebagai super blogger kalau tak sebarang changing in our liofe style i bet theres something wring goes somewhere ahaks!...

actually semalam some of my fellow team mate yang lain tengah busy membuat task tentang apa yang mereka pelajari hari semalam...so aku memang suka mengambil masa yang terluang itu untuk tidur hahaha....so pagi ni baru terasa fresh n want to update what i've learn yesterday...

Thanx for R2 Kumar yang sememangnya banyak berkongsi ilmu dan kata2 semangat beliau kat kita orang semua sebagai super blogger...and also not to forget to all the posters that he stick on the wall...if am not mistaken there have 40 posters spirit they provide for us :P

banyak pengetahuan baru yang aku dapat kat sini...seperti PASSION, BIG HEART, CHALLENGE, PATTERN, I SUPPORT U, how to CONTROL ur self, How to COMMUNICATE in the right way, and many more...this precious word am gonna remember for the rest of my life...so aku ni dengan super blogger yang lain tersngt bertuah sebab terpilih dalam CAMP nie dan seperti kebiasaanya NUFFNANG n DIGI tak pernah menghampa kan para blogger...we olsss feel like brother n sisters je semalam...

the most part aku touching sngt semalam when Mr R2 Kumar sentuh part Love n kasih sayang the way we express our feeling among the people that we care so much...Mr R2 Kumar i salute u soooooo much lah!!! because selama ni aku ni jenis yang susah sngt nak bercommunicate dengan my parents...apatah lagi nak buat slow talk or ungkapkan kata-kata indah among them....uols faham tak?? takpe later on kita panjang to next entry k...

wah bersemangat pula pagi ni...perut berlagu2 menandakan aku dah lapar jom kita breakfast for sure Calrton Hotel serve with lovely breakfast today nyum2....bye uols

and today is the last day for this CAMP...am gonna miss them so much

6 comments :

syam said...

hu kiefli!!!! :P:P

KiFli si Dolce said...

@syam hye there mimie....we won the highest KB just know but there's no prize :P enjoy to know u (>_<)

- zuriey - said...

nice to meet u kefli..

KiFli si Dolce said...

@- zuriey - yeah you too... :P

Azham Vosovic said...

heheh, best la jumpa Super Digi Blogger kat Digi Done Right Camp semalam...

Rabiatul Adawiyah said...

Hi dear!

I always support you!!

xoxo

-www.rabiatuladawiyah.com-