Fahsa Sandha dan Jejai berpisah. Betul ker?


citer ni actually dah lama kat dalam draft aku...baru la ni aku nak update sedey uolsss...kannn kalau dah siap keluar paper tu bermaksud betul la tu kan...lepas tu terpampang kat paper terkemuka plk tu uolsss...isk tapi akan sukar diterima kan kelas ko FS belum pown pertengahan bulan dah ada lagi kontroversi baru yang melanda...respect laaaa

Apa Kes UOLSSS???

katanyer brother Jejai kita ni dah tak tahan dengan sikap FS yang suka meroyan...meroyan??? pasal apa yer hurm timbul tanda kat situ yer uolss...tu yang bro Jejai angkat kaki berlalu pergi...tapi baru2 ni selepas di FS interview katanyer bro Jejai ni masih lg merupakan pakwe kepada FS[Kata murai lah!] confused seketika uolsss very the drama main tarik tali haha..walaupun apa pown aku harap isu umpama pisang goreng...time baru je panas lama kelamaan sejuk la ia, korang fahamkan haha...apa pown aku berharap korang bahagia hendaknya :P