Jan 7, 2011

Melaka Preview [Short Entry]

hellooo u guyss....Fabulous cute day kini kembali lagi...

ouh cepat cepat aku tidak ada masa sekarang ni...sebab kejap lagi aku dah nak gerak ke melaka untuk beristirehat dan berhibur bersama rakan2...seperti yang biasa sekarang ni fabulous cute day dah smpi ke siri ke-4 yer tapi aku hanya sempat post 1 entry jer...ok semalam tu aku dah member kalau boleh katakan dah hampir round separuh kl nie haha...1st kita orang g kat ikea damansara sebab nak cari lilin 100pcs untuk hiasan kat tepi kolam bila tiba di melaka karang....hurm sangt best yer sebab tempat tinggal telah disediakan oleh main sponsor...di kesempatan ini nak ucap thanx allot weolss gonna having fun there....


Meletup tak uolss tmpt tinggal ni uolss...

barang yang suppose kita orang cari...

sebenarnya kita orang tak taw nak beli iron steam tu kat mana...jenuh dah mencari korang taw tak iron tu mcm mana??? iron steam tu yang kat kedai2 pakaian guna...hurmmm still tak jumpa...

post signature kat IKEA of course compulsory....

ok lepas tu kita orang terus shot ke Mid Valley pula sebab nak jumpa my member ni kat Tangs Garden...ok lepas tu yang aku makan hati sngt member aku boleh beli heels ni yang berharga RM1999.00...serius aku makan hati sebab apa sebb dia dapat staff purchase ooopsss!!! terpecah lobang plk...best betul ada kawan keje kat butik2 ni senang nak dapat discount yang melambak2...

kenalkan my fwens Adam...

hah ni la dia heels tu...
*klik untuk tumbesaran yang melampau yer...

4 comments :

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ouhhh, so chantekk heels itu!

MAYA said...

OMG!! That Pumps! so lovely!!

KiFli si Dolce said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION ahaks...yer tau takper heels tu mmg sngt cntik...

KiFli si Dolce said...

@MAYA yessss honey i bet u'll gonna like it