sokongan team member sememangnya penting


hye salam semuanya...di malam hari ini otak malas nak buat assignment apa kata ceriakan otak ni dengan update blog weeeee~~ ok biasa la kan kalau dalam kita nak siapkan assignment tu biasanya dalam group or individual, so kalau dalam group tu team support teramatlah penting kan...teringt lagi Talk pasal DIGI DONE RIGHT CAMP aritu tu [entry tak sempat buat :( ] Mr U2 kumar memang fantastic lah...banyak sngt motivasi yang dia curahkan kat kita orang...so tak kira dalam group mana sekali pown kita harus memberi semangat kat member agar mereka bersemangat untuk terus berusaha...ahahaha tapi jangan la kita just bagi semangat je sampai keje kita terbengkalai...pandai je aku ni bagi ceramah kann very the tak sesuaiii...apa pown tengok contoh team support kat bawah ni sure korang terhibur :P



'I support u N u support Me'

12 comments :

lalink7 said...

ai suke entri niee..cool..yups..betul2..kite harus ada sikap tlg menolong..nasihat menasihati..mmberi smangat..yes love work in teamwork..enjoy jee dr keje sorang2..hmmmm

thanks for the vote kifli..
nah i bg u "kete bumble bee sebijik"...
hehehe
=))

- zuriey - said...

apa yang penting? KERJASAMA

KiFli si Dolce said...

@lalink7 thanx yer comel jer kereta tu hahaha

KiFli si Dolce said...

@- zuriey - yer kerjasama :P

Dewi Batrishya said...

Hahhaha.. I support you tooo...
Amusing Pics.. hahaha

SyedGraphiX said...

wahh....mcamane la bleh tgkp gmba semut tu ea.hebat2.

♥aMyLiAiNdAhOuSe♥ said...

comel je yg besruang tu maen tolak tolak.

teringat time kecik2 dulu.
hehe ;p

[FaDzLi aNaK dEsA zOnE @ FADZ] said...

Ape yang penting!!! Kerjasama!!! (Wonderpet Virsion)huhuuh

APi said...

haha..
memang tak kering gusi..
teamwork!

Mr. TN_SkY said...
This comment has been removed by the author.
Mr. TN_SkY said...

Team support paling besh nie haha:-D masuk mane2 kompom menang hehe

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

chenlina said...

chenlina20170601
omega watches
asics shoes
ralph lauren polo
adidas nmd r1
timberland boots
louis vuitton outlet
salvatore ferragamo shoes
louboutin pas cher
ugg boots
adidas nmd