Feb 15, 2011

Bersyukur sebb aku buat sendiri tanpa bantuan orang lain.

eh uolss dah tengok kat atas ker......

apa yang ada kat atas blog aku tu...hehe takde apa pown uolss kalau uolss semua perasaan aku baru je tukar header blog aku dari yang lama ke baru...betul la kata orang once kita involve dalam dunia berblogging ni macam2 info & idea yang korang semua boleh cetuskan....cuma apa yang aku bersyukur sngt sebb dari tahun lepas lagi aku nak ada header lepas tu ada twitter status....

serious uolss aku mengidam lama sngt sampai naek meroyan aku nak mintak tolong kat orang lain...tapi semua tak bagi aku feedback...sampai aku tanyer pakcik yang duduk kat oversea sana tu hah....korang igt aku tak search ker??? aku dah banyak kali search NOK cuma semua yang aku jumpa menghampakan...kena plk dgn aku yang LUMPY CODING ni...

ada gak orang tu dari tahun lepas aku minta ajaQ mcm mana nak wat header yang ada Twitter Status kannn...akhir sudah takde jawapan sunyi sepi je yang ada bunyi katak n cengkerik jer....

awasss LO...ingt gue ngak bisa....

lepas dah siap semua tu aku pown pergila buat medical check up untuk blog aku ni kannn...kot2 kena terkena masalah kegemukan sebb terlalu berat...hahaha korang faham tak ni???? maksudnyer kalau blog kita dah sarat dgn berbagai2 gadget sure berat blog makin bertambah dan susah untuk pelawat nak view blog kita yang berat tu...so aku pown gegeh lah timbang dan resultnyer masih lagi di bawah 100kb

kalau nak check klik sini

ini header percubaan sajooo...kot2 la ada orang nak sponsor kannn hahaha....mati lahhhh
bersyukur sngt uolsss....

oh yerr aku nak tergerak hati buat header ni sebb aku terlihat header baru @cikepal...mmg dia tu sumber isnpirasi tol la...hahaha

10 comments :

jaazli said...

kifli... nice la header...
btw, next time jumpe k...
agak terkilan kot x dpt jmpe aritu...
hehehe...
have a nice day..

KiFli si Dolce said...

@jaazli hurmmm thanx dear... :P wah smpi terkilan ko yer... hahahha

nabilah_2908 said...

myb jumpa salah org..tu yg org2 yg di tanya tu sunyi sepi.. :)

tk sekarang dah boleh buat kan....? sure rasa sngt puas..betul tak..?

lepas ni boleh la share dgn yg lain.... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SALAM MAULIDUR RASUL

nabilah_2908 said...

**tapi

KiFli si Dolce said...

@nabilah_2908 tu no comment la..tapi apa pown kalau tak disbbkan usaha sendiri takde la aku berjaya buat :P yer sure apa salah nyer kalau ada sesapa yang nak share :P

CIK BIRU in da house! said...

cantek cantek...
biase la tu kifli, memang ada orang yg kedekot ilmu ni..tapi xpe..atleast kifli dah dapat 1 ilmu kan kan... 1 ilmu di beri = 10 ilmu yg dtg.. :)

KiFli si Dolce said...

@CIK BIRU in da house! taw takper...tak luak pown hilang sati guru sebb dalam tenet ni ada berjuta2 guru yang sedia berkongsi ilmu :P

jaazli said...

terkilan ssb aku pon x pg...
hahahaha...

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

owhhh bru tukar...ta perasan pn header lama ?? hihihi joke...

hai ! 1st time kt sni ;)

KiFli si Dolce said...

@Khairul Atikah @ Cik Yuki n0 big deal :P