Dengan pantas aku menghapdet entry!!!

sapa nak kena jilat mari sini...

hye uolss apa khabar...syukur sngt hari nie baru aku dapat on9 kembali...suka tak suka tak??? sapa suka belanja aku soya haha...uollsss aku nak share sedikit cerita kat korang semua ni...ceritanya macam ni...laptop lama aku sebelum ni dah rosak punca sebb dari chipset dan juga graphic card ahhh sudah time tu aku dah lah takde duit nak repair kena lah tunggu loan masuk...

eh laptop ko ni kena repair cepat ni...

kalau aku kira2 tu banyak gak lah duit aku abis anta g hospital LOWYAT laptop aku ni...lepas tu DR.Uncle tu cakap laptop compaq presario f700 aku ni mmg dah tahap kritikal dah...lebih elok jual kat dia...korang tahu baper dia nak angkat??? 3Rat sajooo ok...sedih time aku beli tu 2K lebih sekali nak jual tak smpi pown 5Rat...nangess kejap ;(

kalau laptop rosak bagi je kat DR.Laptop ni...

so aku dah naik fed up aku apa lagi plann nak angkat laptop tangan kedua (laptop 2nd hand lahh!!!)...lebih seminggu gak lah aku mengusah kat Uncle MUDAH kot2 ada yang berkenan kat hati ni kan...ari tu sikit lagi aku dapat dell volstro 15inci kot mmg puas kalau on9 tapi sayang orang the beli dulu dari aku...so takde pilihan lain dengan budget yang sederhana aku amik la laptop Dell Inspiron 640M...kedia abg ni kat wisma rampai not bad gak la walaupun laptop lama tapi brand dell ni boleh tahan gak la...so lepas ni dengan ada laptop boleh lah aku menghapdet blog tak kira di mana jua aku berada seperti :

dalam kereta

tepi tasek

dalam hutan

atas batu tepi lautan...

atas jalanan...

tepi pantai...

puas ati uolsss gelakkan aku....sekian dulu yer....bye uolssss

9 comments :

Winnie Bunny said...

heheheh tak gelak pun tau kita senyum jew utk awak..

KiFli si Dolce said...

@Winnie Bunny thanx honey... :P i taw u gelak2 kaw nyer kan hahhaah

mr_mrs mikko said...

hahaha..
boleh pulak...

fazzlies said...

wah...meletop nie...skals hapdate..
berentri-entri... penoh dashboard blog...
hahaha..!

nyway, nice to see u back here~

Vierra Ryu Bobo said...

boleh pula menghapdet blog kat hutan*thumb up*
hehehee

ps: jaga lappy baik2 lepas ni~ :)

KiFli si Dolce said...

@fazzlies xde la smpi ber entri2 uolss...lite2 jer

KiFli si Dolce said...

@Vierra Ryu Bobo hahaha blogger tegar katanyer...jgn kan kat hutan kat dalam toilet pown boleh on9 hahhaa

Mah said...

wahh tahniah ada lappy baru ni jng lupa kita org lak ok jng lupa buat entry untuk aku ehhhh tiba...

KiFli si Dolce said...

@Mah boleh jer untuk uolsss semua....