Feb 20, 2011

Gadis sunti 17tahun tidur sekatil dengan pak belang…

comel tak we olss :P

Hah uolsss jgn terkejut plk dengan title entry aku kali ni…tapi memang betul lah gadis ni berusia 17tahun tidur sekatil dgn pak belang tapi tang sunti ke tak itu aku serahkan pada hantu kak limah tolong tengokkan :p

hurm bagus masih ada dara lagi...ok NEXT

Gadis ni sememangnya berani mati kan uolss..ada ker dia boleh tidur sekatil dengan Pak Belang[*harimau jantan] berusia 6bulan…kalau pek belang tu rasa lapar then dia tak reti masuk dapur nak masak tak pasal2 ko kena ngap…#mengong emosi kejap….

Yer aku tahu korang ni sememangnya hebat dalam bab2 train binatang kepada tak berapa binatang kannn tapi pak belang tu still binatang yang tidak punya fikiran mau nyer pak belang time tu emosi tak pasal2 satu rumah dia cakar libas tiger kick…masuk berita aku juga kena buat entry pasal korang lagi hahaha

jgn cari nahas i cakar uolss semua taw...grrrrr

Nama gadis tu Felicia Frisco…#kelas nama beliau hehe menurut kawan baik aku dari KOSMO gadis ini dari bayi lagi dah didedahkan pengetahuan tentang binatang2 liar ni semua seperti gajah, kuda, harimau dan mcm2 lagi…kelas keluar je perut terus main dengan gajah uols ni tarzan ker??

Lepas tu KOSMO ni cakap pak belang dari kecik lagi dia dibesarkan oleh Felicis Frisco dengan alasan Ibu kepada pak belang ni tak reti nak menjaganya sewaktu kecil kelassss tak?….so Felicia Frisco ni lah yang mengasuh pak belang dari kecik lagi hahah…Frelicis Frisco selalu membawa pak belang untuk berjalan2....

ok la uols i nak bawa pak belang jalan2 dulu..bye uolss

8 comments :

Winnie Bunny said...

hahhahahahhahahha..dear serius i gelak guling2 bca entry u ni gila lawak..hahhahahhahahha OMG..tang yg check dara dgn tarzan tu gila lawak hahhahah

pak long said...

waaa..best rasanya tido ngan rimau...gebu jer pelok badan rimau macam pelok badan kucing....nak cuba la bela rimau...hehehehe

kau kesah ke?? said...

haa gigih kan pompuan tu. mana nak cari rimau jantan ni ye?

KiFli si Dolce said...

@Winnie Bunny semua nya sumber pakcik google :P

KiFli si Dolce said...

@kau kesah ke?? pergi je kat hutan simpan pahang tu uolss ahahaa

kau kesah ke?? said...

jap jenjalan kat tepi ni pun banyak ni. nak sekor?

Anonymous said...

My brother suggested I might like this website.

He was entirely right. This post actually made my day.
You cann't imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!


My site; Asian Escorts in London (wappingersschools.org)

Anonymous said...

Setting up Your Business Signature:Now that you have created your Google Gmail account, let's start by logging in with your
email address and your password, we need to set
up your business signature in Gmail settings, look in the upper right hand corner of
your Gmail account for the settings link. Thirteen percent of these cases were found to involve ritual
abuse. Many companies follow the same strategy - and if they aren't by now, they really have no excuse.



my web blog gmail archive offline