Feb 23, 2011

Guess Sale lebih untung dengan HSBC Credit Card

hye uolss seperti biasa KM akan memberi informasi tentang sale yang hangat dan pastinya membuatkan uolss meleleh dengan promosi tu semua kannn...ok uols kali ni Guess tgh sale tapi bukan itu saja kepada sesapa yang ada HSBC credit cardholders uols semua akan dapat extra SALE...jom terjah info kat bawah nie :

Company : GUESS & HSBC
Date : 24-Feb-2011 To 27-Feb-2011
Sale : up to 50%
Venue : GUESS & HSBC, GUESS Outlet, All Malaysia States

P/S :

khas bagi HSBC credit cardholders

  • Get ADDITIONAL 20% off for purchase above RM1000
  • Get ADDITIONAL 10% off for purchase below RM1000
  • Get a FREE GUESS Kids Notebook
lepas ini Loreal sale akan menyusul =)

4 comments :

Up2saya.. said...

kredit kad blm ade lg,debit kad je ade..hehe

KiFli si Dolce said...

@Up2saya.. never mind...yang penting sale tu masi ada lagi :P

Mah@mahu said...

Class kau ada kredit kat pakai gores jer aku tak mampu... untung ada sugar daddy oppssss...

KiFli si Dolce said...

@Mah@mahu wah kelasss skang ni dah bersugar daddy ke uols :p